LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöws tuffa besked med sonen Ossian – misstänker kolik

27 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Ciara Zelmerlöw har en vit t-shirt.
Ciara och Måns Zelmerlöw fick sonen Ossian i början av augusti. Nu berättar Ciara om det tuffa beskedet med lilla sonen.
– Var motvillig, skriver hon.
Annons
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Tidigare i augusti i år blev Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, föräldrar igen, paret fick sitt andra gemensamma barn, sonen Ossian.

Efter en lång och härlig sommar i Sverige valde Ciara och Måns att stanna kvar och föda sonen i Sverige. Och den 9 augusti fick familjen sitt tillskott och lyckan var total.

”Här är han! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes idag klockan 10.01. Det var varit en riktig resa och vi är så glada att äntligen få se vår lilla sumobrottare till son. Tack till den fantastiska personalen på Universitetssjukhuset Lund – Dag, Anette, Lotta, Sofus, BB lund, och alla andra! Vi är evigt tacksamma och Ciara – du är en legend. Tack för att du gör mig till den gladaste mannen och pappan på jorden!” skrev Måns på sin Instagram.

Men det har inte bara varit en dans på rosor sedan lilla Ossian kom till världen.

Ciara Zelmerlöws skräcknatt med nyfödda sonen

Nyligen berättade Ciara på Instagram om den läskiga händelsen med sonen Ossian, mitt i natten fick han nämligen svårt att andas.

Annons

”Hade riktigt läskiga femton minuter med denna kille mitt i natten inatt. (Kändes som femton timmar) Han vaknade upp och hade svårt att andas, sedan kom det en vit mjölkig fradga från hans mun”, skrev hon på sin Instagram.

Ciara berättade även att hon inte kunnat somna om efter händelsen och valde till slut att ringa 111, motsvarigheten till svenska 112, för att försäkra sig om att inget var fel.

”När han sedan somnade igen kollade jag på honom tills dess att han vaknade upp igen och idag är han helt okej igen. Vi ringde 111 och de sa att detta kan hända när saliv/mjölk fastnar i andningsorganen och det kommer då upp som fradga. Det ska tydligen vara rätt normalt? Det var absolut helt skräckinjagande, jag var ett nervöst vrak i flera timmar.”

Vädjar om hjälp – efter tuffa beskedet med sonen

Nu kommer nästa bakslag för de nyblivna föräldrarna. På Instagram vädjar Ciara om hjälp från sina följare då hon misstänker att lilla Ossian har kolik, något som är vanligt för nyfödda.

”Behöver era råd kolik kunniga mammor: Efter att ha läst på om det, jag tror den här killen kan ha kolik. Jag har absolut ingen aning vart jag ska börja med det, så snälla skicka några råd. Jag använde inte en dummy (napp) med någon av pojkarna och var motvillig, men det verkar hjälpa Ossian. Jag har lite Infacol droppar och ska köpa lite Gripe Water.”, skriver Ciara på sin Instagram.

Stackars lilla Ossian, hoppas koliken går över väldigt snart!

CIARA ZELMERLÖWS

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons