ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtsson rasar – ryter ifrån efter spridda bilden: ”Idioter”

25 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Robin Bengtsson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernsson fick för några veckor sonen Viggo och njuter av tillvaron. Men nu delar Robin en bild där han uttrycker sig starkt – som minst sagt verkar beröra artisten.
Annons
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USABrand logo
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA

Robin Bengtsson, 32 gjorde sin debut i TV4 när han var med i Idol 2008. Sedan dess har artisten haft fullt upp på flera plan.

Vinnare av Melodifestivalen med låten I can’t go on där han fick äran att vara ansiktet utåt för Sverige i Eurovision Song Contest 2017.

Men han har även medverkat i Let’s dance där han träffade den stora kärleken Sigrid Bernsson, 33 som han nyligen fick sitt första barn med.

Sigrid Bernsson om den svåra förlossningen med sonen Viggo

Robin och Sigrid träffades som sagt när de var danspartners i Let’s dance. Kärleken satte sina klor i paret och idag bor de tillsammans i Vallentuna där även Robins andre son William också bor.

William är numera storebror till den nyfödda Viggo, som bara är några veckor gammal. Men när Viggo var redo att komma blev det ett akut kejsarsnitt för Sigrid och förlossningen tog 48 timmar.

Annons

”Min förlossning avslutades med ett akut kejsarsnitt efter 36 timmars värkarbete på BB. Mitt vatten gick på måndagen den 12/9 och Viggo föddes på natten fredagen 16/9. Jag ville föda vaginalt och vi gjorde allt för att det skulle bli så.”, skrev Sigrid tidigare på Instagram.

Sigrid fortsatte med att berätta om besvären som hon drabbades av i och med den 48- timmars långa förlossningen:

”Jag fick hög feber, frossa och kräktes av värkarna. Vi satte in epidural-bedövning men tyvärr fungerade den inte som den skulle även fast vi satte om den och justerade den flera gånger. Vi ”fastnade” till slut i ett läge där vi inte kunde komma framåt med förlossningen och timmarna gick.”.

Men efter att familjen nu fått mysa av Viggos ankomst reagerade Robin starkt efter en händelse.

Robin Bengtsson ryter ifrån – efter spridda bilden

Det var under dagen som Robin delade ett inlägg på sin Instagram som han reagerade starkt på.

Robin skrev ”Fucking Idiots” när han delade inlägget som var på klimataktivister som setts kasta soppa på kända tavlor och limma fast sina händer på väggen i syfte att uppmärksamma klimatförändringarna.

Robin Bengtsson delar ett inlägg på klimataktivister som kastat soppa på kända tavlor.
Robin Bengtssons starka ord om klimataktivister.

FOTO: Claudio Bresciani/TT och Tommy Holl/TT

Annons