LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernson visar upp huset efter renoveringen – nya bilderna visar

18 okt, 2022 
André Färnsveden
Sigrid och Robin
Sigrid Bernsons liv har genomgått en del förändringar senaste tiden. Förutom att hon nyligen har blivit mamma har hon även renoverat bebisrummet hemma.
Nu visar hon upp slutresultatet på Instagram.
Annons
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa periodenBrand logo
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Sigrid Bernson, 33, var i många år en av dansarna i tävlingsprogrammet Let's Dance på TV4. Det var även där hon träffade sin partner Robin Bengtsson, 32, som har haft stora framgångar i Melodifestivalen. Sigrid och Robin var nämligen danspartners i säsongen 2017 – och blev kort efter programmet ett par.

Robin har sonen William, från en tidigare relation med Emma Hallbygård, 32, och på sociala medier har det verkat som att Sigrid har bra relation till sonen.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått en son

Sigrid och Robin avslöjade att de väntade barn i våras men ville inte ta reda på könet innan förlossningen. Nu har barnet fötts och på Instagram visade Sigrid upp den stora lyckan för följarna.

Annons

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skriver Sigrid på Instagram.

Barnet blev en pojke, som fick namnet Viggo. Flera Mello- och Let's Dance-profiler kommenterade dansarens inlägg.

Oh vad söt. Stort grattis till er och välkommen till världen Lilleman”, skriver Let's Dance-jurymedlemmen Dermot Clemenger.

WOW!!!!! Grattis till er”, skriver Benjamin Ingrosso, 25, som Sigrid dansade med i Let's Dance 2014.

Åååååh stort GRATTIS till er alla! Men MEST till dig som nu är en riktig powermom!!!!”, skriver Pernilla Wahlgren, 54, som även hon medverkat i programmet.

Sigrids Bernsons renovering efter bebislyckan

Men bebisen är inte det enda nya i Sigrids och Robins liv, nej nu har de även en ny barnkammare! Paret har gjort om deras tidigare hemmastudio till ett rum till lilla Viggo. På Instagram visar Sigrid nu upp före och efter bilden på rummet.

Rummet där vi hade studion innan har vi nu renoverat och gjort till Viggos första rum. Vi har lagt nytt golv, målat väggar, målat element och sen blandat med både nytt, gammalt och hemmagjort när det kommer till inredning

Fint!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons