LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas upptäckt i bilderna på Sigrid och Robins nyfödda son Viggo

27 sep, 2022 
ROBIN BENGTSSON, SIGRID BERNSON
Det har snart gått två veckor sedan Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blev föräldrar till lilla sonen Viggo. Robin har även sonen Wille från ett tidigare förhållande.
Nu har följarna gjort en skarp upptäckt.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Det var i våras som Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, gick ut med beskedet att de väntar sitt första gemensamma barn!

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret då på Instagram till en stor plåt med kanelbullar.

Och förra fredagen, snart två veckor sedan, så kom den lilla bebisen äntligen till världen!

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid då på Instagram.

Därför tog Sigrid och Robin inte reda på bebisens kön

Det visade sig att det var en liten son som skulle ansluta till familjen. Robin och Sigrid hade nämligen bestämt sig för att inte ta reda på kön.

Annons

Redan i vecka 27. Vi får ofta frågan om vi har kollat om bebisen är en kille eller tjej. men det har vi inte. Det får bli en överraskning på BB i september”, har Sigrid tidigare berättat på Instagram.

Robin och Sigrid hade med andra ord förberett sig på både flicknamn och pojknamn, desto svårare var det dock att bestämma efternamn

– Det går inte att barnet ska ha dubbelnamn och heta Bengtsson Bernson. Alltså snälla vem heter Bengtsson Bernsson, sa Sigrid i en story på Instagram och skrattade.

Men nu när allt är klart så blev det alltså Viggo som sonen fick som tilltalsnamn. Robin har sonen Wille, 8, från en tidigare relation med Emma Hallbygård. Och nu visar Robin upp en bild på brorsorna.

Följarnas upptäckt i nya bilden på Wille och Viggo

På bilden håller Wille ett säkert grepp om Viggo och han ser ut att stortrivas i rollen som storebror. Detta är något som följarna också lägger märke till. Men en annan upptäckt är att Wille och Viggo är väldigt lika!

”Lika som bär”, skriver en person.

”Så fina killar ni har...Wille är/kommer bli en underbar storebror...och de har samma vackra stora blå ögon”, skriver en annan.

”Så fina och lika varandra!!”, skriver en tredje.

”Oj så lika de är. Så fina brorsor!”, skriver en fjärde.

”Fint och bra val av namn. Och väldigt passade bra namn ihop brorsor emellan”, hälsar en annan.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons