TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sigrid Bernsons nya besked – avslöjar detaljerna om barnnamnet

03 sep, 2022 
Snart får Sigrid Bernson och Robin Bengtsson sitt första gemensamma barn tillsammans.
Men det finns en sak som paret inte verkar ha bestämt sig för än.
Nämligen vilket namn deras lilla bebis kommer få.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Kärleken blomstrar för proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32. Paret föll först för varandra när de dansade ihop i underhållningsprogrammet Let's dance år 2019. Idag bor paret ihop i en villa i Vallentuna utanför Stockholm, som de köpte hösten 2019. Varannan vecka bor även Robins son William, 8, med dem. Men snart är det dags för en tillökning i familjen!

I slutet av april år delade paret med sig av en fantastisk nyhet – nämligen att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev Sigrid och Robin på Instagram när de avslöjade den stora nyheten.

”Det får bli en överraskning..”

Förberedelserna är i full gång och det är mycket som ska ordnas inför bebisens ankomst. Men det är också en hel del beslut som ska tas och ett är valet av namn. I en intervju med Mama har Sigrid tidigare avslöjat att hon och Robin har diskuterat olika namnförslag.

Annons

– Ja, det har vi! Vi är nog ganska säkra om det blir en tjej men killnamn är mycket svårare tycker vi båda två. Vi jobbar på!

Paret har inte heller tagit reda på om det blir en flicka eller pojke. Och enligt Sigrid så får det bli en överraskning på BB.

”Redan i vecka 27. Vi får ofta frågan om vi har kollat om bebisen är en kille eller tjej. men det har vi inte. Det får bli en överraskning på BB i september” har Sigrid tidigare skrivit på Instagram.

Sigrid Bernsons avslöjande om namnvalet på bebisen

Men nu kan Sigrid avslöja ännu ett besked om barnets namn. Dansaren hade nyligen en frågestund på Instagram där hennes följare fick ställa frågor om allt mellan himmel och jord. Där en av frågorna löd:

Annons

”Är ni överens om namn och efternamn?”, frågade en följare.

På frågan svarar Sigrid att de inte har bestämt sig än och att paret kanske byter alltihop, men namnet verkar vara något som turturduvorna inte riktigt verkar ha bestämt sig för än. Hon berättar också att paret har haft lättare att välja förnamn än efternamn.

– Det går inte att barnet ska ha dubbelnamn och heta Bengtsson Bernson. Alltså snälla vem heter Bengtsson Bernsson, säger hon och skrattar.

Sigrid Bernson
Screenshot från Sigrid Bernsons frågestund på Instagram

Hänt har sökt Sigrid Bernson för en kommentar.

FOTO: TV4, Instagram

Annons