Höggravida Sigrid Bernsons ord till Robin Bengtsson efter frånvaron

SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON

Under sommaren har Robin Bengtsson varit på Diggiloo-turné och lämnat höggravida Sigrid Bernson hemma.
Nu uttalar sig Sigrid om Robins frånvaro.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Det är inte långt kvar tills Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, blir föräldrar till sitt första gemensamma barn och familjen växer därmed ytterligare.

Robin har sedan tidigare sonen William, 9, tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård. Och snart blir William storebror!

Men om det blir en flicka eller pojke får bli en överraskning på BB då paret har valt att inte ta reda på vad bebisen har för kön. Men om William själv får välja så hoppas han på en liten lillebror, det berättade Robin när han gästade podcasten Bathinas skilda möten tidigare i år.

– Nej vi har valt att inte kolla det, vi kör lite old fashion-style. Det spelar verkligen ingen roll vad det blir, berättade Robin i podden och fortsatte:

– Wille vill väldigt gärna ha en lillebrorsa, så det skulle väl vara för hans skull isåfall.

Sigrids vädjan till följarna – ber om hjälp inför förlossningen

I september väntas bebis komma och Sigrid förbereder det sista. På sin Instagram vädjar hon till sina följare om hjälp och tips på vad hon ska packa i sin BB-väska.

– Hallå jag håller på att packa BB-väskan, och jag tror jag har ganska bra koll på vad jag ska ha med. Men jag tänker ändå att det vore kul om ni som har fött barn kanske har något special-tips på vad man ska ha med sig, sa Sigrid då och fortsatte:

– Ni behöver inte skriva det absolut självklara, men har ni något tips på vad man inte får glömma så skriv det här.

Höggravida Sigrids ord – efter Robins frånvaro

Under sommaren har Robin haft ett fullspäckat jobbschema då han har varit på resande fot tillsammans med Diggiloo-turnén som har åkt land och rike runt om i Sverige. Vid ett par tillfällen har Sigrid och sonen William följt med på Robins olika stopp med turnén, men Sigrid har även tillbringat tid hemma och förberett inför bebisens ankomst.

På Instagram delade Robin att han nu är inne på sista jobbveckan innan det är dags för lite ledigt och det välkomnas inte minst av höggravida flickvännen Sigrid.

Sista stoppet på sommarturnén innan det blir en lite ledigare period med familjen. Ses vi i Trelleborg på Palmfestivalen ikväll?”, skriver Robin på sin Instagram.

Under inlägget kommenterade Sigrid om sin längtan efter Robin. Nu när han har lyst med sin frånvaro under större delen av sommaren.

Snart ledighet och bebismyyyys”, skriver Sigrid i kommentarsfältet, varpå Robin svarar att han ”längtar”.

Härligt att paret snart får lite tid att njuta av ledigheten tillsammans innan den nya lilla familjemedlemmen kommer!

FOTO: INSTAGRAM, Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN