LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Höggravida Sigrid Bernsons nya avslöjande om barnets kön

16 aug, 2022 
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Nu dröjer det inte länge till Robin Bengtsson och Sigrid Bernson får välkomna sitt nytillskott till världen.
Nu avslöjar Sigrid en detalj om barnets kön.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Artisen Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, träffades under Let's dance 2019 och bara några månader senare offentliggjorde de sin kärleksrelation.

Innan Robin fann kärleken i Sigrid var han tillsammans med Emma Hallbygård, och tillsammans fick de sonen William. Han bor nu varannan vecka hos sina föräldrar och nu dröjer det inte länge tills han får ett syskon!

Det var tidigare i år som Sigrid och Robin gick ut med den fantastiska nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn som väntas komma i september.

Sigrid och Robins sommar ifrån varandra

Men under sommaren har paret tvingats vara ifrån varandra en hel del – trots att nytillskottet snart välkomnas till världen. Robin är nämligen ute på Diggiloo-turné och reser landet runt under sommarmånaderna.

Annons

I podcasten I Nemo möter en vän berättade Sigrid om den stökiga sommaren.

– Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp. Sedan kör han lite egna spelningar med bandet. Och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar. Men vi kommer kanske åka med en del på spelningarna, jag och Wille. Vi kanske hyr en husbil och tuffar runt lite, berättade Sigrid då och fortsatte:

– Sedan kommer jag säkert åka ner lite till Västkusten också och hälsa på min familj där nere. Och så får vi se om Robin kan vara med de dagar han är ledig. Det blir lite så den här sommaren, men det är helt okej! Jag är så himla glad för hans skull att det har öppnat upp igen!

Avslöjandet om barnets kön

Men nu står det alltså inte på förrän parets lilla nykomling kommer. Det är inte sällan det kommer in frågor till paret om barnets kön – på Sigrids senaste bild på Instagram avslöjar hon att de faktiskt inte har en aning.

Annons

”Vad tror ni? Kille eller tjej? Jag har faktiskt ingen aning själv men är sjukt taggad.” skriver Sigrid under bilden.

När Robin tidigare i år gästade podcasten Bathinas skilda möten berättade han att de har valt att inte ta reda på barnets kön.

Nej vi har valt att inte kolla det, vi kör lite old fashion-style. Det spelar verkligen ingen roll vad det blir” säger Robin i podcasten och fortsätter:

Wille vill väldigt gärna ha en lillebrorsa, så det skulle väl vara för hans skull såfall

Tiden får helt enkelt utvisa vad det blir! Så spännande!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons