Robin Bengtsson lämnar höggravida Sigrid – veckor innan förlossningen

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Robin Bengtssons beslut innan förlossningen med höggravida flickvännen Sigrid Bernson.
Efter en sommar ifrån varandra.
– Lite stökig, säger Sigrid i podcasten Nemo möter en vän.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Artisen Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, fann kärleken till varandra när de tävlade i Let's dance 2019.

Väntar sitt första gemensamma barn

Sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret och de väntar sitt första barn tillsammans.

Robin har sedan ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård en son med namnet William, 8, men snart ska William få ett syskon.

Det lilla nytillskottet är beräknad i september och tidigare i år delade de med sig av gravidlyckan.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret på Instagram i samband med avslöjandet.

Parets sommar ifrån varandra

Trots att paret väntar barn har de haft en sommar ifrån varandra. Robin har varit ute på Diggiloo-turné och Sigrid har varit hemma vilket hon berättar om i podcasten I Nemo möter en vän.

– Vår sommar är ärligt talat lite stökig. Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp. Sedan kör han lite egna spelningar med bandet. Och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar. Men vi kommer kanske åka med en del på spelningarna, jag och Wille. Vi kanske hyr en husbil och tuffar runt lite, berättade Sigrid och fortsätter:

– Sedan kommer jag säkert åka ner lite till Västkusten också och hälsa på min familj där nere. Och så får vi se om Robin kan vara med de dagar han är ledig. Det blir lite så den här sommaren, men det är helt okej! Jag är så himla glad för hans skull att det har öppnat upp igen!

Robins besked innan förlossningen

Men nu visar det sig att Robin ska försvinna igen från höggravida flickvännen Sigrid, vilket Lotta Engberg avslöjar i ett klipp på Instagram.

Robin kommer att ansluter finalkvällen i Lotta på Liseberg nästa vecka, vilket Robin svarade på.

Det ska bli superkul att gästa säsongsavslutningen av Lotta på Liseberg. Det är min fjärde gång jag medverkar i programmet och det är alltid lika trevligt att hälsa på Lotta och komma till Göteborg, säger Robin Bengtsson i ett pressmeddelande till TV4.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN