Robin Bengtssons ex barnbesked – dagar efter relationsavslöjandet

Robin Bengtssons ex Emma

Tidigare i år bekräftade Robin Bengtsson och Sigrid Bernson att de ska få sitt första gemensamma barn.
Emma Hallbygård är mamma till Robins son, William.
Nu kommer hon med ett nytt barnbesked i en intervju med Hänt!
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Robin Bengtsson, 32, och Sigrid Bernson, 33, föll för varandra under sin resa i Let's dance 2017. De slutade som femma i tävlingen men var lyckliga över att ha hittat kärleken hos varandra.

Tidigare i år delade paret ett gemensamt inlägg på Instagram där de avslöjade att de väntar barn. Nu är det bara ett par månader kvar tills bebisen ska komma till världen – så roligt!

Robin har sonen William från en tidigare relation med exet Emma Hallbygård, 32. Precis som Robin har hon hittat kärleken på nytt, vilket hon tidigare har bekräftat för Hänt.

Emma berättar om nya kärleken

Sigrid och Robin firade nyligen midsommar ihop och hade även med sig sonen William vid firandet. De delade bilder på Instagram och Emma visade sitt stöd till paret genom att kommentera under bådas bilder.

Så fina”, kommenterade hon på Robins bild samtidigt som hon kommenterade ett hjärta under Sigrids inlägg.

Men Robin och Sigrid var inte de enda som firade midsommar ihop som ett par. Emma firade nämligen sin första midsommar ihop med sin nya kärlek Cristoffer. Hänt sökte Emma som berättade om den lyckan.

Det stämmer bra, kärleken är funnen på nytt och jag har aldrig varit lyckligare! Han är helt fantastisk. Han och lilla Wille funkar jättebra ihop”, skriver Emma glatt i ett meddelande till Hänt.

Emma förklarar att sonen tycker om hennes nya pojkvän och delar med sig av de fina orden han uttryckte till henne.

Häromdagen berättade Wille för mig att han älskar Cristoffer jättemycket. Det var så himla gulligt”, skriver Emma.

Senare delade hon även en bild på sin son tillsammans med Cristoffer. De håller armen om varandra i matchande skjortor och lilla William ger en tummen upp till kameran.

Emma Hallbygårds barnbesked med nya kärleken

Emma verkar vara lycklig med sin nya kärlek Cristoffer och har delat många puss-bilder med honom på sin Instagram. När Hänt når ut till henne för att höra om deras framtidsplaner kommer Emma med ett nytt barnbesked.

Vi pratar absolut om framtiden, barn flytt osv, och har samma tankar kring den men vi har ingen brådska i dagsläget”, skriver Emma i ett meddelande till Hänt.

De verkar alltså vara på samma plan när det kommer till framtidsplaner men tar det lugnt i det nya förhållandet.

FOTO: WALLSKOG EMMA/Aftonbladet, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN