Sigrid Bernsons bluff om graviditeten – avslöjar: ”Var tvungna”

Sigrid Bernson Robin

Det råder babylycka för Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Men nu avslöjar hon bluffen om graviditeten.

”Vi var tvungna att...”
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Dansparet gick ut i slutet av april att de väntade barn och innan dess har deras relation har innehållit många milstolpar. Proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, träffades i Let´s dance 2019. I tävlingen blev dem det sjunde paret som fick lämna och inte långt efter programmets slut så började kärleken flöda.

Sigrids relation till bonussonen William

Nu bor paret i en villa i Vallentuna som de köpte hösten 2019. Där bor också Robins son William, 8, varannan vecka. I en intervju med Mama berättar Sigrid att William är väldigt stolt över graviditeten. Och för Robin har det varit en stor längtan att få fler barn samt ett syskon till William.

– När jag träffade Robin och Wille, då var det helt ärligt bara roligt. Och då har vi också haft en väldigt fin kontakt från dag ett. Det har liksom inte varit några problem och jag har aldrig känt att han tänkt ”du är inte min mamma” eller så, utan han har verkligen accepterat mig. Och det är superhäftigt. Han är lite min, säger jag nu också! Han är världens finaste kille och han kommer bli en så fin storebror till mina barn. Det är jag helt övertygad om, säger Sigrid Bernson i intervjun med Mama.

Ändringen i Allsång på skansen – beslutet för publiken

Se klippet här!

Bernson avslöjar bluffen om graviditeten

Sigrid berättar i intervjun att hon redan kände på sig att hon var gravid innan paret tog graviditetstestet. Bara några timmar innan Robin och Sigrid skulle upp på scen för en gemensam spelning fick de resultatet på testet.

– Det var lite kul, vi var uppe och skulle göra en gemensam spelning på nyårsafton i Vemdalen. Tidigare hade vi varit i Trysil och på vägen därifrån sa jag att nu måste vi stanna på ett apotek och köpa ett test. Sedan testade vi på nyårsafton bara timmar innan vi skulle upp på scen båda två. När det blev positivt blev det lite svårt att fokusera på showen om man säger så!, säger Sigrid.

Hon fortsätter och svarar på frågan om paret gjorde testet på hotellrummet:

– Ja! Vi berättade både för Robins syrra och för min syrra direkt. Vi var tvungna att berätta för några! Det är ju väldigt kul och fint när man får dela det med andra också, säger hon.

SENASTE NYTT!