Sigrid Bernsons vädjan till följarna – ber om hjälp inför förlossningen

Sigrid och Robin

Let's dance-profilen Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar barn.
Men varför vädjar hon om hjälp av följarna inför förlossningen?
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Proffsdansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson träffades i Let's dance 2019 och bekräftade relationen flera månader efter programmet.

Nu ett par år senare väntar turturduvorna deras första gemensamma barn och bebisen beräknas komma i september. Men bara ett par veckor innan förlossningen vädjar Sigrid om hjälp och tips.

Läs varför här!

Sigrid Bernson om graviditeten – så dolde hon den

Sigrid och Robin berättade på Instagram tidigare i år att de väntar barn tillsammans.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret när de gick ut med nyheten att de väntade barn.

I en intervju med Mama har Sigrid dessutom förklarat att graviditeten var planerad.

– Vi har ju verkligen velat ha barn! Jag blev ju gravid precis när jag kraschade i utmattning, en graviditet som inte blev av då. Jag gjorde abort... Sedan i början när jag var sjuk var jag så rädd för att jag aldrig skulle orka bli mamma. Det var jättejobbigt för mig, eftersom jag länge har önskat just att få bli mamma. Men sedan ju längre tiden gick blev det som en morot att bli frisk nog att jag känner att jag orkar. Så JA det var verkligen planerat!

När Robin tidigare i år tävlade i Melodifestivalen så dolde Bernson graviditeten, något hon berättade för Hänt under våren.

– Då mådde jag till och med rätt illa. Jag hade med mig mackor och kräkpåse i värsta fall, så det inte skulle kräkas i Friends arena, förklarade Sigrid för Hänt.

Sigrid Bernsons vädjan inför förlossningen – ber om hjälp

Sigrid blev folkkär i samband med att hon var med i Let's dance för första gången. Sedan dess har hon varit aktiv på sociala medier – något hon även jobbar med idag.

Men nu vädjar hon sina följare om hjälp och tips, förlossningen närmar sig nämligen med stormsteg och Bernson ska packa sin BB-väska.

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson förklarar på sin Instagram-story att hon behöver tips inför BB-väskan.

FOTO: INSTAGRAM

– Hallå jag håller på att packa BB-väskan, och jag tror jag har ganska bra koll på vad jag ska ha med. Men jag tänker ändå att det vore kul om ni som har fött barn kanske har något special-tips på vad man ska ha med sig, säger Sigrid och fortsätter:

– Ni behöver inte skriva det absolut självklara, men har ni något tips på vad man inte får glömma så skriv det här.

FOTO: Pontus Lundahl/TT / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN