Gravida Sigrid Bernson har bestämt sig – avslöjandet om namnvalet: ”Säkra”

Dansaren Sigrid Bernson har en jeansjacka.

I september får Sigrid Bernson och Robin Bengtsson sitt första gemensamma barn tillsammans.
Nu avslöjar Sigrid att de redan har bestämt namnet på bebisen!
– Det blir en..., säger Sigrid.
0:38

Efter reklamen: Sigrid Bernson är gravid – väntar barn med Robin Bengtsson

(0:38)

Proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, träffades när de dansade ihop i underhållningsprogrammet Let's dance år 2019. Kort efter programmets slut visade de upp en blomstrande kärleksrelation.

Idag bor paret ihop i en villa i Vallentuna utanför Stockholm, som de köpte hösten 2019. Varannan vecka bor även Robins son William, 8, med dem. Men snart blir de ännu fler.

För i slutet av april i år berättade Sigrid och Robin den glada nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Nu avslöjar Sigrid något mer om bebisen... nämligen namnvalet!

Carola om kärlekslyckan – nu berättar hon: “Vi möttes på scen”

Gravida Sigrid tvingas uppsöka vård – sanningen om hälsan

Sedan år 2019 har Sigrid tagit en paus från arbetet med Let's dance. Något som fick sin förklaring när hon, i januari, öppnade upp om den tuffa hälsokampen i en rörande videoserie som hon publicerade på Instagram.

Kort efter det att Sigrid och Robin fann varandra i Let's dance började hon nämligen känna av flera oroväckande symptom, och snart stod det klart att hon hade drabbats av utmattningssyndrom.

Under samma period blev Sigrid även gravid, men på grund av omständigheterna kände hon att hon inte klarade av att bli förälder just då, så hon bestämde sig för att göra en abort. Hon kände sig inte tillräckligt stark, trots att hon längtade efter att bli mamma.

Även om Sigrid idag återhämtat sig från utmattningen, så hänger en del symptom fortfarande kvar. Dessa symptom har tvingat henne till att söka vård under graviditeten.

– Det är så lätt att man delar det som är kul i livet på sociala medier, men jag tänkte att jag också vill dela hur det går för mig med min utmattning, för det är det som är verkligheten att jag fortfarande kämpar med lite olika symptom som sitter kvar från min utmattning, säger hon i en nyligen publicerad video på Instagram story. Hon fortsätter:

– Ett av dem är spänningshuvudvärk som jag idag har varit inne i stan och gått på behandling för. Jag går på en superbra behandling som verkligen hjälper mig för en gångs skull. Nu när jag är gravid kan jag inte äta naproxen och starka värktabletter som jag har gjort tidigare så jag är väldigt tacksam att jag har hittat en behandling som hjälper.

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Se klippet här!

Sigrid Bernsons avslöjande om namnvalet på bebisen: ”Det blir en...”

Den nya lilla familjemedlemmen väntas komma i september och förberedelserna är i full gång, däribland att välja ett namn till bebisen. I en intervju med Mama avslöjar Sigrid att hon och Robin har diskuterat olika namnförslag.

– Ja, det har vi! Vi är nog ganska säkra om det blir en tjej men killnamn är mycket svårare tycker vi båda två. Vi jobbar på!

Men om det blir en flicka eller pojke har paret valt att inte ta reda på. I ett inlägg på Instagram visar Sigrid upp gravidmagen och skriver Sigrid att de ofta får frågan om bebisens kön.

”Redan i vecka 27. Vi får ofta frågan om vi har kollat om bebisen är en kille eller tjej. men det har vi inte. Det får bli en överraskning på BB i september”‚ skriver hon.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!