BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått barn – avslöjar könet

17 sep, 2022 
André Färnsveden
Robin Bengtsson och Sigrid Bernsson.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson meddelade i april att de väntar barn.
Men nu är väntan äntligen över och paret har välkomnat deras första gemensamma barn till världen.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Tv-profilen Sigrid Bernson, 33, var länge en av proffsdansarna i det folkkära dansprogrammet Let's dance. År 2019 tävlade hon tillsammans med Melodifestivalen-artisten Robin Bengtsson, , och kort efter säsongsavslutningen bekräftade de att de inlett en romantisk relation.

Idag bor paret i en villa i Vallentuna. Robins son och Sigrids bonusson William, 8, bor även med dem när han inte bor hos sin mamma Emma Hallbygård, 32.

Nu har Robins son Wille alltså blivit storebror och det lyckliga paret har blivit föräldrar!

Sigrid och Robins avslöjande om bebislyckan

Det var i april, tidigare i år som Sigrid och Robin avslöjade att deras lilla familj skulle utökas. De delade ett gemensamt inlägg på Instagram där de poserar i köket. Robin håller i ett plåt med kanelbullar, sonen William håller i bilderna från ultraljudet och Sigrid håller ena handen på sin gravida mage.

Annons

En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skrev de på Instagram.

Flera kändisar gratulerade paret efter gravidavslöjandet.

Underbart. Stoort grattis”, skriver artisten Sanna Nielsen, 37.

Åh så ljuvligt ! Stort grattis fina ni”, hälsar artisten Jessica Andersson, 48.

Flera andra i Sveriges kändiselit gratulerar paret, bland andra Benjamin Ingrosso, 24, som Sigrid vunnit Let's dance med.

Nu, fem månader efter det gulliga inlägget på Instagram, har Sigrid och Robin fått barn – och lyckan är total!

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått en son

Paret berättade tidigare att de valt att inte ta reda på bebisens kön innan förlossningen.

Annons

Redan i vecka 27. Vi får ofta frågan om vi har kollat om bebisen är en kille eller tjej. men det har vi inte. Det får bli en överraskning på BB i september”, har Sigrid tidigare berättat på Instagram.

Men nu är parets väntan över och deras första gemensamma barn kommit till världen. Nyfiken på att veta barnets kön? Det blev en pojke!

Sigrid har nu blivit mamma för första gången och berättar om lyckan.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skriver Sigrid på Instagram.

Stort grattis till hela familjen!

Hänt har sökt Sigrid Bernson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons