TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarnas kritik mot Sigrid Bernson – efter förlossningsbeslutet

01 sep, 2022 
Sigrid Bernson
Sigrid Bernson är höggravid och väntas snart föda sitt och Robin Bengtssons första gemensamma barn.
Förberedelserna inför förlossningen är i full gång men nu möts dansaren plötsligt av kritik.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, går i väntans tider. I september väntas nämligen parets första gemensamma barn födas. Robin har sedan tidigare sonen William, 9, tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev Sigrid och Robin på Instagram när de avslöjade den stora nyheten gällande graviditeten.

Sigrid Bernson möts av kritik från följarna

Lyckan är total och förberedelserna är nu i full gång inför bebisens ankomst. Härom veckan frågade Sigrid sina följare vad de ansåg att hon borde packa i BB-väskan, alltså den väskan hon tar med sig till förlossningen. Många förslag kom in och nu har Sigrid sammanställt en lista med följarnas tips på saker som mamman och bebisen kan behöva under tiden på sjukhuset.

Annons

Inlägget kom dock att mötas av kritik, då följarna ansåg att Sigrid planerat för att ta med sig alldeles för mycket saker.

”Lugn och fin nu. Du ska bara vara där en kort stund och sjukhuset har allt. Ska du föda på Danderyd så finns ingen duschkräm eller schampo i duschen på förlossningen. Så ta med hygiensaker till dig själv och myskläder att ta på sig. Bebisen behöver också kläder men går allt bra åker du ju hem dagen efter annars får väl Robin åka och hämta det du behöver”, skriver en följare.

”Överdrivet mycket grejer. Man använder inte hälften”, skriver en annan.

”Hälften av de som står med på listorna kommer inte komma till användning på bb. (mamma till tre)”, skriver en tredje.

Bemöter kritiken med svar på tal: ”För att slippa missförstånd”

Efter kritiken har Sigrid svarat på flertal kommentarer där hon hänvisar följarna till att läsa inläggets text. Där skriver Sigrid nämligen:

Annons

”LÄS DET HÄR! För att slippa missförstånd. Det här är tips från er på saker som ni gillat att ha med er till BB. Jag samlade alla tips i listor och tanken är INTE att man behöver ha med sig allt! Utan att man ska få inspiration och sen packa det som känns rätt för en själv! Jag tänker liksom inte flytta in på BB. Tack alla som tog sig tiden att skriva.Har jag missat något viktigt så kommentera ”.

FOTO: Instagram/TT

Annons