Robin Bengtssons ex Emma visar upp nya bebislyckan: ”Välkommen lillebror”

21 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Robin Bengtsson och Emma Hallbygård med nya kärleken och gemensamma sonen.
Paret Sigrid Bernsson och Robin Bengtsson har fått ett nytt tillskott i familjen. Exet till Robin, Emma Hallbygård visar upp bilden på det nya tillskottet.
Annons
Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoria
Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoria

Mello deltagaren Robin Bengtsson, 32, och Let's dance-gudinnan Sigrid Bernsson, 33, är minst sagt ett folkkärt par. Paret möttes under Let's dance 2016 när de svepte fram över dansgolvet tillsammans.

Robin slog igenom i Melodifestivalen 2016 med låten Constellation Prize och vann under nästkommande år med låten I Can`t Go On.

Det var många som påstod att de var ett par under Let's dance. Men de skickliga dansarna valde att inte gå ut med något.

Idag bor de dock tillsammans i ett stort hus som de renoverat. Men den största nyheten är ändå att de för bara tre dagar sen fick sitt första barn tillsammans.

En liten pojke, stort grattis till er båda!

Robin har även ett barn från sin tidigare relation med Emma Hallbygård, nämligen den 8-årige William, som är glad över att få träffa sin bror.

Annons

Emmas nya lycka efter uppbrottet från Robin

William kom till världen 2013 när Emma och Robin var ett par och William har hängt med när hans pappa ställde upp i Melodifestivalen. Sonen verkar vara ett stort fan av sin pappa, vi förstår verkligen varför!

Hänt träffade Bengtsson under genrepet till finalen där han berättade mer om sonens support gentemot sin pappa.

– Han tycker verkligen att det är roligt att jag är med i Melodifestivalen. Idag hade de haft en omröstning på hans skola om vem som skulle vinna tävlingen och då jag känner alla barnen där blev det ju en ganska opartisk jury, berättade Robin och la även till:

– Men jag är glad att de trodde jag skulle vinna.

Men som sagt är inte Emma och Robin ett par idag men även Emma har hittat kärleken på nytt, nämligen i Christoffer.

Emma berättade tidigare för Hänt att hon aldrig varit lyckligare och att Christoffer och William trivs jättebra tillsammans, vilket glädjer henne.

Annons

Superkul att Emma och Robin är lyckliga i sina nuvarande relationer. Även William verkar ta emot den nykomna sonen till Robin och Sigrid med öppna armar.

Se den söta bilden på syskonen nedan!

Emmas nya bild på William med sin lillebror

Emma delade en bild på sonen William och Robin och Sigrids nya tillskott på sin Instagram med texten ”Brorsorna och ”Välkommen lillebror”.

Vi på Hänt tror och hoppas att bröderna kommer komma bra överens!

William och den nykomna pojken till Robin och Sigrid på Emmas Instagram.
Annons