LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robin Bengtssons fräcka ord till Sigrid Bernson inför alla

22 okt, 2022 
SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är nyblivna föräldrar. Nu kommer Robin med en fräck kommentar till Sigrid.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, har nyligen blivit föräldrar till lilla Viggo. Men tiden flyger fram, här om dagen fyllde han faktiskt redan fem veckor.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skriver Sigrid på Instagram.

Sedan dess har familjen njutit av bebisbubblan och Robins son Wille, 8, verkar trivas som fisken i vattnet i rollen som storebror.

Sigrid och Robin visar upp förändringen i hemmet

Men lilla Viggo är inte det enda nya i Sigrids och Robins liv, nej nu har de även en ny barnkammare! Paret har tidigare visat upp hur de gjort om deras tidigare hemmastudio till ett rum till bebisen. På Instagram visade Sigrid upp före och efter bilder på rummet.

Annons

Rummet där vi hade studion innan har vi nu renoverat och gjort till Viggos första rum. Vi har lagt nytt golv, målat väggar, målat element och sen blandat med både nytt, gammalt och hemmagjort när det kommer till inredning”, förklarade hon.

Inför att Viggo skulle komma till världen hade Sigrid och Robin valt att få sig en rejäl överraskning. De hade nämligen valt att inte ta reda på bebisens kön i förväg.

ROBIN BENGTSSON, WILLE, VIGGO

Robin Bengtssons fräcka ord till Sigrid Bernson

Någon som däremot hoppades på att det skulle vara en liten kille i Sigrids mage var storebrorsan Wille. Så med andra ord var glädjen total. Dessutom har följarna gjort en viss upptäckt när det kommer till brorsorna.

”Så fina killar ni har...Wille är/kommer bli en underbar storebror...och de har samma vackra stora blå ögon”, skrev en följare.

Annons

”Oj så lika de är. Så fina brorsor!”, skrev en annan.

Nu har det ju gått 5 veckor sedan Viggo föddes och det firar Sigrid genom att visa upp en härlig outfit – som för en gångs skull inte består av mys-kläder.

”De få dagar som inte spenderas i mjukisar eller träningskläder blir det en bild i spegeln. Hoppas ni har en fin fredag.”, skriver Sigrid.

I kommentarsfältet dyker Robin upp med en lite fräck kommentar.

”Styling-cred?”, skriver han.

”100% styled by Robin Bengtsson”, förklarar Sigrid då.

FOTO: Paul Wennerholm/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons