Därför saknades Albin Lee Meldau under Så mycket bättre

Albin Lee Meldau

Under lördagen är det dags att lyssna till några av våra största artister tolka varandras låtar i Så mycket bättre.
Men under ett av inslagen saknas Albin Lee Meldau.
Läs om anledningen bakom frånvaron här!
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”
0:21

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

(0:21)

Slå på ljud

Så mycket bättre är tillbaka i rutan med den 13:e säsongen i ordningen.

Det folkkära programmet där flera artister åker till Gotland för att göra tolkningar av varandras låtar har kommit att bli en riktig succé genom åren och flera låtar varje säsong tar sig rakt in på topplistorna.

Men det är mer än bara fokus på musik – det samtalas om allt från karriär till livet i stort och stämningen svänger ofta mellan skratt och gråt och ofta får vi se sidor av artisterna som man annars inte får se.

Darin gör comeback i Så mycket bättre – efter tio år

Den här säsongen får tittaren se en salig blandning av artister – förhoppningsvis finns det någon som passar alla i smaken. Bland annat får vi se Olle Jönsson, Daniela Rathana, Molly Hammar och Måns Zelmerlöw. Se alla artister här!

Dessutom kommer Darin Zanyar tillbaka till programmet – han var nämligen med i Så mycket bättre för tio år sedan men gör nu alltså comeback!

Konceptet där varje artist hade sin egen dag där allt fokus ligger på dem är slopat och även denna säsong kommer artister komma och gå. Till en början var det endast sju deltagare som tittaren fick följa hela säsongen igenom – men så är alltså inte fallet längre.

Därför saknades Albin Lee Meldau under inslaget

I den pågående säsongen får vi också följa Albin Lee Meldau, 34, som även han varit med tidigare. Det var för fyra år sedan och det var då sångaren fick sitt stora genombrott.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med igen, ska bli roligt att få visa vem jag är i dag och självklart hoppas jag att mina musikaliska tolkningar uppskattas av både mina medverkande artistkollegor och tittarna”, säger han i ett pressmeddelande enligt TT.

Men under lördagens avsnitt saknas Albin under ett inslag – nämligen när deltagarna befinner sig på stranden. Det visar sig att han under tiden var och repade.

Albin repade med GRANT som gästar.” skriver Martin Nygren som är exekutiv producent för Så mycket bättre i ett meddelande till Hänt.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN