LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Anders ger svar på tal – blir kallad för slisk av tittarna

13 maj, 2024 
Linn Seipel
Hedvig Tärnholm
anders bonde söker fru
Bonde söker fru – jorden runt är i full gång och en av bönderna som söker kärlek i årets säsong får nu en del uppståndelse.
För Hänt berättar nu Anders att klippningen inte visar en rättvis bild.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

TV4:s specialare Bonde söker fru – jorden runt utgår från tre olika länder. På den grekiska ön Rhodos befinner sig olivbonden Dino Choreftis, 49. I Napa Valley, Kalifornien, hittar vi vinbonden Christopher Sjöblom, 25, och i Frankrike travtränarikonen Anders Lindqvist, 71.

På sina respektive gårdar har de flera kvinnor som hoppas på att finna kärleken i dem. En som sticker ut i årets program är Anders, som det visat sig faktiskt inte ens är en bonde. Han är en pensionerad travtränare och kusk utan egna hästar. Däremot coachar han andra kuskar, kommenterar lopp samt medverkar som travexpert i olika medier.

Anders Lindqvist om kampen i Bonde söker fru: ”Väldigt jobbigt”

I en ny intervju med Hänt har Anders berättat om hela upplevelsen, och känslan är att det är långt ifrån lätt att söka kärleken i tv.

Annons

– Romantik framför massa kameror var jobbigt, väldigt jobbigt. Jag trodde också att man skulle få mer tid ensamma med de olika kvinnorna som var på plats. Men man var ju i princip aldrig för sig själv, även om de sa att vi var för oss själva. Själva snabbdejtandet var ju ett riktigt elände, säger Anders till Hänt.

Dessutom är det inte helt lätt att se sig själv i tv, så här i efterhand, menar han.

– Efter 18-24 timmars inspelning så sänder dem 15 minuter som de klippt ihop. Det kommer ju gärna några grodor ur munnen och då tänker jag ”åh, varför sa jag så?” men jag kan ju inte styra någonting av det. Anders fortsätter:

– Det är ju otroligt spännande även för mig att titta. Och jobbigt på sitt vis, för de spelar ju in jättemånga timmar och sen ska man försöka ta rätt på det. Det är jättesvårt alltså.

Tittarnas hårda ord mot Bonde-Anders: ”Sliskig”

Men det verkar inte vara att han porträtteras illa som är Anders problem, även om han kan ångra vissa uttalanden. På frågan om han tycker att han klippt det hela rättvist svarar han:

Annons

– Nej. Hittills har de varit för snälla med mig. Jag ser så här långt trevlig ut ju. Men jag är bara en vanlig människa.

Alla verkar inte dela denna bild dock. När man tittar på hur reaktionerna på sociala medier ser ut, är det flera som verkar ha fått en annan uppfattning av travexperten.

”Lite sliskig karl”, skriver exempelvis en tittare på Bonde söker fru:s officiella Instagram-sida. Vilket får flera att haka på:

”Håller med. Sliskig”, skriver en annan.

”Haha jag tycker också så. Det är väldigt mycket fokus kring sex”, tycker en tredje.

Men på andra klipp finns också de som verkar tycka om Anders.

”Världens bästa Anders”, skriver exempelvis en.

”Älskar Anders”, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons