LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Dino ångrar tjejerna i programmet – tar tillbaka allt

29 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Dino Choreftis Bonde söker fru
Dino Choreftis har haft svårt att bestämma sig i Bonde söker fru jorden runt.
Nu berättar han om ångern kring sitt val.
– Skulle vilja prata med de mer, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Bonde söker fru jorden runt fortsätter att underhålla tv-publiken varje måndag och efter kvällens val är det tydligt att det bara blir svårare och svårare för deltagarna att välja vem som ska få chansen att fortsätta resan mot kärlek.

En som har haft extra svårt med sina val är Olivbonden Dino Choreftis, 49 år. Redan när det skulle bestämmas vem som skulle få följa med till Grekland fick Dino på grund av sin beslutsångest ta med sig fem tjejer istället för fyra.

Nu berättar han dessutom för Hänt att han ser tillbaka på sitt beslut med viss tveksamhet.

Dino om sin ånger

Dino har haft tid för reflektion när han nu kan se avsnitten och begrunda de val han gjort i programmet. Och när han ser tillbaka på sina val gör han det med tveksamheter och frågetecken.

Annons

Har du någon gång sett tillbaka på ditt val och ångrat dig?

– Ja det gjorde ja, kanske inte ångrat mig men det är klart att jag skulle vilja prata med dem mer. Det var vissa tjejer där som jag hade mer gemensamt med, än med dem som följde med, berättar Dino för Hänt.

Dino gjorde sina val baserat på magkänsla och inte logik. Därför blir det nu en annan upplevelse för honom att se programmet och på så vis också se andra sidor av tjejerna som han inte fick se när han gjorde sitt val.

– Speciellt när jag kollade första och andra avsnittet där det var val, då det är klart att man tänker efter. Det är en sak att bara ha fem minuter och en annan att sitta hemma på soffan, säger han.

Dino får inte kontakta tjejerna: ”Det är svårt”

Medan programmet sänds får inte Dino kontakta tjejerna och det är ett avtal han kommer att hålla. Däremot funderar han mycket på hur det hade kunnat bli om han gjort ett annorlunda val.

Annons

– Jag får inte kontakta dem, allt måste visas först och jag måste respektera vad produktionen säger, mitt liv är i deras händer nu.

Men det är inte bara tjejerna som sökt till programmet han inte får kontakta, Dino får även meddelanden från andra kvinnliga beundrare som han måste avhålla sig ifrån att svara på.

– Jag har massa tjejer som skriver och frågar om jag fortfarande är singel på Facebook och Instagram, de hittar mig. Men det är svårt jag säger inte så mycket. Jag har bestämt mig för att inte svara alls.

FOTO: TV4

Annons