LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Dino skaffade barn med sin tjejkompis – dödsfallet förändrade allt

22 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Dino Choreftis
Olivbonden Dino Choreftis söker kärleken i Bonde söker fru jorden runt.
Nu berättar han om sin ovanliga familjesituation.
– Jag har gjort mitt barn med en tjejkompis, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Bonde söker fru jorden runt är i full gång och varje vecka får vi följa bönderna i deras jakt på den stora kärleken.

Olivbonden Dino Choreftis, 49 år, bor på ön Rhodos i Grekland och är en av bönderna som söker kärlek i programmet. Hänt har pratat med Dino som berättar om sin ovanliga familjesituation.

Bonde-Dino skaffade barn med sin tjejkompis

För Dino var det utan tveksamheter han tackade ja till att söka kärlek i programmet. Dino som har nästan allt saknar bara en pusselbit i sitt liv och det är den stora kärleken.

Dino längtade länge efter att få bli pappa. Hans egna pappa var ensambarn och i Grekland fanns det inte så mycket av hans familj kvar. När Dinos pappa sedan gick bort och dessutom lång relation gick i kras bestämde sig Dino sig för att göra något åt saken på egen hand. Han var rädd för att gå miste om möjligheten att skaffa barn om han skulle vänta på att rätt person skulle dyka upp.

Annons

– Jag har gjort mitt barn med en tjejkompis, vi har gjort en inseminering. Vi kom överens när min pappa dog och ett långt förhållande jag hade tog slut. Då bestämde jag mig för att göra ett barn på det sättet, berättar han för Hänt.

Dino om relationen till barnets mamma

Att dela på vårdnaden av barnet med en tjejkompis fungerar smärtfritt. Dino har pojken över helgerna och mamman har honom på veckodagarna.

– Vi har en superbra relation. Har man inte haft fysisk kontakt slipper man alla känslorna som svartsjuka och sånt, säger han och fortsätter:

– Hans mamma är helnorsk men de är bosatta här på ön. Han åker ofta till Norge för hela hans släkt på den sidan är därifrån. Så han är ofta Norge men 80% av tiden spenderar han här med mig och mamman.

FOTO: TV4

Annons