LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stora bluffen i Bonde söker fru avslöjad – Anders är inte bonde

08 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Avslöjandet om bonden chockar.
Nu visar det sig att Anders inte alls är en bonde – fast han är med i Bonde söker fru.
– Jag har inte längre ansvaret över några hästar, berättar Anders i en intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Nu är väntan snart över för alla som har sett fram emot en ny säsong av Bonde söker fru. Men TV4 verkar ha missat en stor detalj i sin castingprocess. En av personerna som kallar sig bonde och söker kärlek i programmet – är inte bonde.

Den stora bluffen i Bonde söker fru – Anders är inte bonde

Anders Lindqvist, 71, är singel och letar efter kärleken i Bonde söker fru jorden runt. I samband med premiären av nya säsongen har Anders ställt upp på en hel del intervjuer där han öppnar upp om livet och jakten på kärlek. Men i intervjuerna visar det sig också att Anders inte alls är bonde, istället är han en pensionerad travtränare och kusk utan egna hästar. Det närmsta han kommer bondelivet är när han coachar kuskar, kommenterar lopp eller medverkar som travexpert i olika medier.

– Jag har nyligen gått i pension så jag har inte längre ansvaret över några hästar, berättar Anders för Hippson.se.

Annons

Anders Lindqvist bor i Frankrike, en bit utanför Paris. Han sökte inte själv in till programmet utan det var produktionen som för andra gången kontaktade honom och frågade om han ville vara med. Efter en viss övertalning tackade han tillslut ja.

– Det var absolut inte självklart för mig att ta den här chansen utan tyckte att det mest var ett skämt. Jag var inte het på det men å andra sidan, varför inte? Jag kanske kan göra en insats för att göra travet mer populärt, berättar Anders för Trav365 och fortsätter:

– Det är trots allt helt fantastiskt, även om jag aldrig sett mig själv som en bonde.

Anders Lindqvist sju barn visste inget

Anders Lindqvist är en av Sveriges mest framgångsrika travtränare och han verkar även ha varit framgångsrik på kärleksfronten. Den forna travtränaren har nämligen sju barn från tidigare förhållanden. Barnen hade ingen aning om att han skulle ställa upp i programmet.

– De visste inte om det men får nu läsa om det i tidningarna. Jag hoppas och tror att de är glada för farsgubben. Att jag har så många barn beror på att jag har så mycket tidigare erfarenhet av kärlek, berättar Anders för Aftonbladet och Trav365.

Förutom att hitta sin stora kärlek hoppas Anders även på att kunna öka intresset för travsporten i och med sin medverkan i programmet, berättar han för Aftonbladet och Trav365.

FOTO: TV4

Annons