LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Anders i Bonde söker fru – jorden runt 2024

13 mar, 2024 
Bonde söker fru – jorden runt 2024
Linda Lindorff har begett sig till Grekland, USA och Frankrike för att träffa Dino Choreftis, Christopher Sjöblom och Anders Lindqvist.
Men vilka är egentligen bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru – jorden runt 2024?
Här är allt vi vet om dem!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och HannesBrand logo
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Bonde söker fru har visats på tv sedan 2006 och tittarna verkar inte kunna få nog av det. Inte heller Linda Lindorff, 52, tröttnar någonsin på att hjälpa ensamma bönder att hitta kärleken. Hon har varit programledare sedan start och har inga planer på att lämna över stafettpinnen.

– Vi har det som tillhör kärlek i form av drama, svartsjuka, flirt och hångel. Det vi också har är långa, fina relationer. Det kan bli så fantastiskt bra, sa hon nyligen i en intervju med Hänt om dejtingprogrammet.

För fyra år sedan skapade TV4 spinoff-serien Bonde söker fru – jorden runt. Och nu är det dags för säsong!

Då är det premiär för Bonde söker fru – jorden runt 2024

Den 8 april 2024 är det säsongspremiär för Bonde söker fru – jorden runt 2024. Linda Lindorff är onekligen taggad på att det ska dra igång.

Annons

– I Bonde söker fru – jorden runt blir det till skillnad från vanliga Bonde söker fru en hel del drama som till viss del består av språkliga missförstånd och kulturkrockar, men det fina är att kärleken ändå övervinner allt, säger hon i ett pressmeddelande.

Vilka är då bönderna som vi ska få följa i den kommande säsongen? Här kommer en liten beskrivning om de tre männen!

Dino Choreftis, 49, olivbonde, Grekland

Dino Choreftis
Dino Choreftis i Bonde söker fru – jorden runt 2024.

Det är på den grekiska ön Rhodos som vi hittar olivbonden Dino. Oliver från hans träd används i olivoljeproduktion som serveras på flera Michelin-krogar. Det här är en kille som älskar havet och att kitesurfa samt åka jetski.

Dino är inte alltid så aktiv. Han uppskattar också vackra solnedgångar och att njuta av havet på en av sina flera segelbåtar.

Annons

Det här låter ju inte som ett helt tokigt liv? Men det finns någonting som Dino Choreftis saknar och det är att ha någon att dela allt detta med. Han letar efter en tjej som är självständig, har ett driv och lite action.

Christopher Sjöblom, 25, vinbonde, USA

Christopher Sjöblom
Christopher Sjöblom i Bonde söker fru – jorden runt 2024.

Vi har tagit oss över Atlanten till Napa Valley, i Kalifornien, där vi hittar vinbonden Chris. Han har dock inte tillbringat hela sitt liv i USA utan föddes i Sverige. Men det är bland vinrankorna i Napa som han känner sig mest hemma!

Det här är en kille med många färdigheter. Chris är utbildad arkitekt och i framtiden vill han både rita och bygga sin egna vingård. Men det kommer att få vänta lite, först vill han ut och se världen och kanske lära sig ett par fler språk. Det vill Christopher Sjöblom gärna göra ihop med en tjej.

Annons

Vem är då Christophers drömtjej? Jo, han vill träffa någon som är charmig och smart, som gillar att resa och som inte räds ett äventyr!

Anders Lindqvist, 70, travtränare, Frankrike

Anders Lindqvist
Anders Lindqvist i Bonde söker fru – jorden runt 2024.

Här har vi en man som några kanske känner igen. Det är inte konstigt alls, Anders Lindqvist är nämligen en travtränarikon och har en enormt framgångsrik karriär i bagaget.

Anders har gått i pension men han fortsätter ändå att coacha kuskar och kommentera lopp. Och det är just kärleken till travsporten som har tagit honom till just Frankrike, dit han flyttade redan på 90-talet. Anders är dock född och uppvuxen i Norrland.

Vad ska man göra för att fånga Anders Lindqvists intresse? Man ska vara intresserad av mat och resor och gärna kunna hänga med i hans tempo!

Annons

Anders Lindqvist om barnen och sjukdomen

Travprofilen har varit singel sedan 2018. Det är också året som han opererades för cancer. Läkarna hade då upptäckt att han hade en elakartad tumör i urinblåsan. Det var inte första gången Anders nåtts av ett cancerbesked. 2005 drabbades han av blodcancer, men idag är han friskförklarad.

– Jag har opererat mig, fått cellgiftbehandling och mått väldigt dåligt, säger han. Jag har varit nere på botten, säger Anders i en intervju med Aftonbladet, och förklarar sedan att han mår bättre än någonsin idag.

Anders har varit gift två gånger tidigare och har hela sju barn.

– Den yngsta är 25 och den äldsta är över 50, säger han till tidningen.

FOTO: Gabriel Liljevall/TV4

Annons