Tittarna rasar efter Idol-juryns ord till Sunny Taylor

Sunny Taylor i Idol 2021
Exklusivt

Sunny Taylor har fångat mångas hjärtan i Idol 2021.
Men när hon inte gick vidare direkt från Idol Giget till kvalveckan rasade flera tittare mot juryns dom. Flera är nu kritiska till att hon ska tävla i Sista chansen.
”Skandal”, skriver en.
Slå på ljud

Idol 2021 är i full gång och vi är mitt uppe i att följa vilka som kommer ta sig vidare till kvalveckan och fredagsfinalerna. Och under specialavsnittet Idol Giget fick tittarna se deltagarna kämpa för att komma till kvalveckan. Detta är första gången som Idol har den överraskande twisten. Baserat på deltagarnas insats valde juryn ut vilka som fick gå vidare till den direktsända kvalveckan.

Flera tog sig vidare men några deltagare gick inte vidare direkt utan kommer att delta i Sista chansen som också är ett nytt moment för i år. Tittarfavoriten Sunny Taylor gick inte vidare direkt utan kommer att få duellera om en plats – detta har fått tittarna att bli riktigt upprörda över juryns beslut.

Exklusivt
ORO Ullared-Marittas nya sjukdomsbesked om systern Gunnel

Tareq Taylors brorsdotter Sunny Taylor är tittarfavorit i Idol 2021

Sunny är en av tittarfavoriterna och har levererat både med sång och charm. Vid hennes första möte med juryn i Malmö ställde de sig upp och beskrev det som en ”knockout”, Anders Bagge uttryckte även att hon kan bli topp fem i tävlingen.

I programmet kom vi även till kännedom att Sunny är tv-kocken Tareq Taylors brorsdotter. I en tidigare intervju med Hänt berättade Tareq om sin stolthet.

– Ja, hon är så fantastisk. Hon har alltid haft en så enormt vacker röst och fin talang i det. Hennes kamp handlar om att jobba med sitt självförtroende i de här bitarna när det kommer till att stå bredvid massor av andra och sjunga, sa han då.

Skarpa kritiken mot Idol-juryn – Sunny Taylor gick inte vidare direkt

Sunny gick inte vidare direkt till kvalveckan utan kommer att tävla i Sista chansen först – juryn var nämligen inte helt nöjda med framträdandet. Något Katia Mosally tydligt uttryckte i programmet.

– Det kändes som du tog dig vatten över huvudet, sa Katia.

Idols facebook-sida strömmade det in kommentarer mot beslutet att Sunny endast gick till Sista chansen. Flera är besvikna på juryns ord om att hon inte gick vidare direkt.

En skriver: ”Att inte skicka Sunny till kvalveckan direkt var riktigt dåligt av juryn. Hon är suverän, är förvånad och besviken. Andra som kunde åkt ut direkt.”

Skandal att Sunny inte fick någon direktplats till kvalveckan. Hon var bättre än flera av dom som fick direktplatser. Framförallt bättre än flera av killarna som gick vidare.”, hälsar en annan.

”Skumt att Sunny står i Sista chansen. Hon ägde scenen och sången som mången av de som gick vidare direkt!”, skriver en tredje.

När Hänt når Sunny ger hon oss en kommentar om hur det hela känns.

”Väldigt mycket upp och ner i känslorna faktiskt. Jag är glad och tacksam för att jag ändån får fortsätta i tävlingen. Det är klart att det tar hårt i hjärtat när sånt här händer, men jag försöker verkligen hålla huvudet högt och klart. Lite tråkigt bara att känna att man måste klättra ett steg till. Men jag ser detta som en revansch och jag ska visa på måndag vem jag är. Jag hoppas verkligen att folk röstar haha. Jag kommer att sjunga en låt som verkligen visar vad jag gillar att sjunga på riktigt. Jag tycker ändå att jag var cool som gick ut och rappa när alla sjöng haha, festade upp det lite.”

LÄS OCKSÅ: Alexander Kronlund ska bli pappa igen – väntar barn med frun Rebecka

LÄS OCKSÅ: Idol-Rosanna avslöjar sanningen om Idol-castingen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!