tilde de paula eby

Tilde de Paulas utseendeförändring – bilden avslöjar nya looken

TILDE DE PAULA EBY

Tilde de Paula är, precis som de flesta TV4-profiler, en ikon inom mode och skönhet. Men nu avslöjas en helt ny stil – så här har vi nämligen inte sett Tilde förr!

Hösten på Efter fem är i full gång och programledarna är tillbaka från diverse pappa-ledigheter och val-sändningar. Det är nämligen Tilde de Paula Eby, 49, som jobbat med valet och Maximilian Artell, 31, som blivit pappa till en liten flicka.

Ända sedan programmets premiär för fyra år sedan har det älskats av TV4-tittarna och under årens lopp har programmet utvecklats rejält. Under tisdagen kom den goda nyheten att programmet även kommer sändas på söndagar! Detta eftersom Bingolotto försvinner från TV4.

Idag består Efter fem-gänget av Tilde, Maximilian, Anna Brolin, 42, Axel Pileby, 35, och Henrik Alsterdal, 42. Tilde har tidigare berättat för Hänt att de har otroligt bra sammanhållning i gruppen.

Tilde de Paulas succé med talkshowen TILDE

Även om Efter fem är Tildes främsta projekt som hon brinner för så har hon ju också ett annat uppdrag på kanalen. Förra sommaren hade hennes egna talkshow TILDE premiär och konceptet blev succé. I våras fick Tilde äran att sända ännu fler program av serien, något som ledde till att hon försvann från Efter fem.

Under den här perioden fick istället Axel Pileby chansen att visa framfötterna som programledare. En uppgift som han skötte med bravur och han möttes av mycket bra feedback från tittarna.

”Får man inte missa! Bra trio! Axel du gör det bra du passar i den rollen i programmet!”, skrev en person då.

”Axel gillar dig mer o mer.”, skrev en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde de Paulas nya utseendeförändring – nya detaljen

Tilde får ofta beröm för sina vackra outfits och i sociala medier är det många tittare som brukar undra var de fina kläderna kommer ifrån. Ibland händer det även att de får svar på sina frågor.

I tisdagens sändning var Tilde klädd i svart och blått, men det var en detalj som stack ut. När hon skulle läsa så bar hon nämligen ett par svarta och markanta glasögon. Så har vi inte sett henne förut!

TILDE DE PAULA
FOTO: TV4

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN