LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter fem-profilens bebislycka – Tilde de Paulas egna ord om lyckan

20 sep, 2022 
Tilde de Paula Eby, Henrik Alsterdal och Maximillian Artell
Efter fem-profilen har fått barn!
Läs Tilde de Paula Ebys egna ord om den stora glädjen här!
Annons
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”Brand logo
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

Efter fem har kommit att bli ett av TV4:s mest populära program sedan starten för fyra år sedan. Under sommaren tar sändningarna uppehåll men är nu tillbaka i rutan igen.

Programledaren Tilde de Paula Eby, 49, har under sommaren haft fullt upp med att spela in sig egen talkshow TILDE som tagit plats i rutan under sommarkvällarna. Men vi tvivlar inte en sekund på att tittarna är överlyckliga över att Tilde nu är tillbaka i Efter fem under eftermiddagarna.

Till en början var det bara den omåttligt populära programledaren Tilde som styrde skutan. Men nu har hon fått sällskap av flera TV4-profiler så som Anna Brolin, 42, Axel Pileby, 35, Henrik Alsterdal, 42, och Maximilian Artell, 31.

Efter fem-profilen har blivit pappa!

Det var nyligen som vi nåddes av det glädjande beskedet att Maximillian, som har rollen som nyhetsankare, har blivit pappa.

Annons

Utanför Efter fem håller Maximillian sig gärna utanför rampljuset. Men när han fått välkomna en liten dotter till jorden hade han nog svårt att hålla sig för att berätta om den stora nyheten. Han berättade om nytillskottet på sin Instagram. Under bilden skriver han ”Min dotter” följt av flera utropstecken och ett hjärta.

Det är tillsammans med hans stora kärlek Julia Hagerius, 24, som han nu alltså blivit pappa till en liten dotter.

Tilde de Paulas starka ord om bebislyckan – då är han tillbaka i rutan igen

I ett av veckans avsnitt av Efter fem inledde Tilde med att klargöra för en del frågande tittare vart Maximillian egentligen tagit vägen eftersom han saknats i Efter fem.

– Vi har en mycket mycket stor och glädjande överraskning, inleder Tilde och berättar att han blivit pappa.

Programledarna visar upp en härlig bild där han stolt visar upp sin dotter. Hon förklarar dessutom att han är tillbaka i rutan nästa vecka igen.

– Ja så fin och så otroligt mycket lycka i det där leendet från Max sida. Han är alltså hemma med sin nybildade lilla familj i några dagar och är tillbaka igen nästa vecka. Vi saknar honom med glädje å hans vägnar. Grattis Max och hela familjen!

Vi på Hänt önskar Max och Julia ett stort grattis!

FOTO: TV4/Instagram

Annons