ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Så är Tilde de Paulas privata relation till Axel Pileby – egna orden

04 maj, 2022 
Tilde de Paula, Axel Pileby
Tilde de Paula och Axel Pileby är ett riktigt radarpar i tv-rutan. Det är ingen hemlighet att de gillar att jobba tillsammans, men frågan är hur deras relation ser ut på det privata planet.
Nu berättar Tilde för Hänt om relationen samt varför Axel har fått ta mer plats i Efter fem.
Annons
5 saker om Axel Pileby som du kanske inte visste
5 saker om Axel Pileby som du kanske inte visste

Efter fem är TV4:s aktualitetsprogram som sänds varje vardag mellan 17-19 och i programmet går man igenom aktuella händelser från dagen som gått.

Programmet är otroligt populärt och under årens lopp har den lilla "Efter fem-familjen" växt. Till en början var det nämligen bara Tilde de Paula Eby, 49, som syntes till. Men idag är de ett stort gäng i form av Anna Brolin, 41, Axel Pileby, 35, Henrik Alsterdal, 42, och Maximilian Artell, 30. Att skaran programledare växer är något som Tilde tycker är jättekul.

– Familjen växer och växer och det är skit-härligt, säger Tilde till Hänt på röda mattan inför ELLE-galan.

Tittarnas reaktioner efter Axel Pilebys nya roll i Efter fem

Den senaste tiden har Axel Pileby fått ta mer och mer plats i programmet. När Tilde och Anna har fattats är det nämligen han som fått rycka in som huvudprogramledare. Tidigare har Axel varit sidekick till Tilde och ansvarig för momentet "Sverigesvepet".

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Efter fem har väldigt engagerade tittare och de säger gärna vad de tycker om saker och ting. Självklart har de lagt märke till Axels nya roll och de fullkomligt älskar honom i tv-rutan.

”Får man inte missa! Bra trio! Axel du gör det bra du passar i den rollen i programmet!”, har bland annat en person skrivit på Efter fems Instagram.

”Axel, gillar dig mer och mer,” skriver en annan.

Tilde de Paula om Axel i Efter fem – så är relationen privat

Det är inte bara tittarna som gillar Axel i hans nya roll. Nu berättar även Tilde om hans fantastiska utveckling.

Han är ju så duktig på det, han är skitgrym, han är jätte jätteduktig. Vi vill ju att man ska få ta större och större ansvar, vi är som en liten familj i Efter fem där alla kan ha olika roller. Det klart man måste få utvecklas i sitt arbete och han är ju så bra på det så det är självklart, säger Tilde till Hänt på ELLE-galan.

Annons

Tilde berättar vidare att nu under våren, när hon spelar in sin egna talkshow TILDE, så kommer Axel att synas mer och mer som programledare.

– Nu under de här sex veckorna som jag gör TILDE-programmet så kliver han upp och gör mer programledarjobb på Efter fem, förklarar Tilde.

När Tilde och Axel sänder Efter fem tillsammans så är det riktigt härlig stämning i studion och det är ingen hemlighet att duon gillar att jobba tillsammans. Nu berättar Tilde hur deras relation ser ut på det privata planet.

Brukar ni umgås på fritiden?

– Ja, allihopa! Både Axel, jag och Max. Vi har trådar där vi skriver massa till varandra hela tiden. Ibland går vi ut och fikar eller käkar eller tar ett glas vin eller nånting. Så vi har en bra relation!, säger Tilde glatt!

TILDE DE PAULA EBY
Hur snygg var inte Tilde i sin fantastiska klänning?

FOTO: Karin Törnblom/TT, LINA GUSTAFSSON

Annons