Theo Dietz hårsäckstransplantation – egna orden om ingreppet

Margaux och Theo Dietz

Tidigare i höst startade Margaux Dietz podcasten Margaux & Theo tillsammans med sin storebror Theo.
Nu berättar Theo om ett skönhetsingrepp han har genomgått, vilket får lillasystern att reagera starkt.
– Mår lite illa, säger hon i podden.
Slå på ljud

Youtube-profilen Margaux Dietz, 30, har inom loppet av tre år kommit att bli en av Sveriges största influencers. Genombrottet kom i samband med sonen Arnolds, 3, födsel då Margaux bestämde sig för att filma hela förlossningen och dela med sig av denna till sina följare. Sedan dess har fansen kunnat följa Margaux vardag tillsammans med Arnold, både via Youtube men även Instagram.

En person som också haft en stor roll i detta är sonens pappa, tillika Margaux ex-pojkvän, Jacob Liebermann, 35. Jacob och Margaux gick skilda vägar för strax över ett år sedan och har numera delat vårdnad om den gemensamma sonen.

Margaux Dietz uppbrott från Emil

Det dröjde inte lång tid förrän Margaux hittade kärleken på nytt efter uppbrottet från Jacob. Redan i våras började det ryktas om att hon och Emil Ingemarsson, 26, dejtade, vilket de sedan bekräftade i somras.

Men Emil och Margaux relation varade inte heller för evigt och bara ett par månader efter relationsavslöjandet förklarade Youtube-profilen att de har återgått till att endast vara vänner.

”Ja det är slut”, skrev hon i ett meddelande till Hänt i oktober.

Relationen med storebrodern Theo Dietz

En person som ständigt har funnits vid Margaux sida genom tuffa separationer och uppbrott är hennes storebror Theo Dietz, 35. Under hösten startade syskonen podcasten Margaux & Theo, där de pratar om allt mellan himmel och jord.

Theo och Margaux blev singlar i samma veva och därför har såklart kärlek och dejting kommit på tal i podden. Theo Dietz har bland annat avslöjat att han blivit kontaktad av TV4 gällande att ställa upp i Bachelor.

Storebrodern valde att tacka nej till erbjudandet då han vid tillfället var i ett förhållande. Syskonen Dietz får helt enkelt lösa kärleksfrågan på egen hand!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Theo Dietz om skönhetsingreppet

I det senaste avsnittet av Margaux & Theo är det dock ett helt annat ämne som tas upp. Theo Dietz berättar att han vid 25 års ålder upptäckte att han började tappa hår, vilket fick honom att genomgå en hårsäckstransplantation.

LÄS MER: Margaux stora förändring får följarna att häpna

Theo förklarar väldigt ingående hur det gick till – vilket får Margaux att reagera starkt.

– Jag mår lite illa av att höra det här, säger hon i podden.

Ingreppet tog hela 12 timmar att genomföra och kostade cirka 90 000 kronor. Tiden därefter var tuff och det tog flera veckor innan huden läkte helt.

– Det var så jävla hemskt, det såg inte helt klokt ut.

Efter ett och ett halvt år såg det äntligen bra ut men ingreppet är någonting som Theo inte kommer att göra om igen, trots att han nu har tappat mer hår.

– Jag är nöjd, jag vill inte hålla på med sånt där. Det känns bra, jag är nöjd, säger Theo Dietz.

LÄS OCKSÅ: Margaux om singellivet efter uppbrottet från Emil

LÄS OCKSÅ: Margaux sorg efter avskedet från sonen Arnold

SENASTE NYTT!