Theo Dietz svar efter TV4:s oväntade fråga om Bachelor

Margaux-Theo

Tillsammans med sin bror Theo Dietz har Margaux Dietz podcasten Margaux & Theo.
I senaste avsnittet avslöjar nu Theo det oväntade erbjudandet han fått från TV4.
– De hörde av sig, säger han.
Slå på ljud

Youtube-profilen Margaux Dietz har gjort det mesta i sin karriär då hon förutom influenser-delen även gjort allt ifrån barnböcker till en egen troskollektion. Men något hon däremot inte har testat på än är att podda. Fram tills nu. Förra veckan hade nämligen henne och hennes bror Theo Dietz nya podcast Margaux & Theo premiär, och lyssnarna fick ta del av när syskonduon pratar om allt mellan himmel och jord. Nu är andra avsnittet ute och något som står i fokus den här veckan är Theos dejtingliv. Han är nämligen nybliven singel och i början av avsnittet frågar Margaux hur det känns varpå han svarar:

– Det var jobbigt faktiskt i början. Men det var på gång ett tag, så man har ju haft lite tid att anpassa sig själv.

Sedan det tog slut har han grävt ner sig i jobbet för att tänka på annat.

– Det är kanske inte det bästa att göra egentligen, men jag tycker att det är jätteskönt. Att fokusera på jobbet och köra stenhårt på jobbet bara för att inte tänka rådet, för det är ju jobbigt. Men sen blir man ju påmind av det stup i kvarten.

Men nu har Theo äntligen gett sig ut i detjingdjungeln igen.

Theos oväntade förfrågan från TV4

Och på tal om dejtandet så har Theo faktiskt fått en stor möjlighet att få ett hav av tjejer. Margaux bror har nämligen fått förfrågan att vara med i det populära dejtingprogrammet Bachelor, där en ungkarl ska välja ut sin livspartner genom att träffa olika kvinnor som blivit utvalda till programmet. Dessvärre var Theo i förhållande vid den tidpunkten, vilket stoppade honom från att tacka ja. I podcasten berättar han:

– Jag blev ju kontaktad av Bachelor. De hörde av sig och bara ”kan du tänka dig att var med i årets Bachelor”. Du ska få se vad jag skrev.

Han ber sedan Margaux att läsa upp hans svar i podden vilket hon gör.

– Hej Bachelor. Man har ju gått upp nio kilo de senaste åtta månaderna samt tappat 50 procent av håret. Inte en tvättbräda så långt ögat kan se. Är tyvärr inte singel heller vilket kanske är ett krav, annars hade det kanske varit intressant.. Tack för förfrågan och trevlig helg, läser Margaux samtidigt som hon skrattar åt sin brors fyndiga svar.

Idag är Theo däremot singel vilket väcker en rolig idé hos Margaux.

– Då gör vi ett eget Bachelor på min YouTube kanal. Jag hyr ett hus och bor med de här tjejerna i tio dagar, säger hon exalterat.

Hon ber sedan alla som lyssnar på podden att höra av sig om de vet eller känner någon som skulle kunna vara en potentiell partner till hennes bror, och trycker samtidigt på att hon faktiskt är seriös med Bachelor-idén. Och Theo verkar inte vara helt blyg för konceptet.

– Jag litar på ditt omdöme i och för sig, säger han till Margaux.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz kamp i privatlivet – egna orden om måendet

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz om svåra livspusslet med sonen Arnold

FOTO: TT

SENASTE NYTT!