Margaux Dietz stora utseendeförändring

Nu delar Margaux Dietz med sig av en ny bild – som får följarna att häpna.
”Ser det ens ut som mig?”
, skriver hon.
Slå på ljud

Influencern Margaux Dietz blev ett känt namn när hon la ut sin förlossnings-video på Youtube. Efter det har hon skapat flera rubriker om en hel del andra saker, bland annat om sitt kärleksliv.

Det var många som var nyfikna när Margaux och ex-maken Jacob Libermann valde skilda vägar förra året. Tillsammans har de sonen Arnold, 3, ihop, som gör succé när han medverkar i sin mammas vloggar.

Efter Jacob fann Margaux kärleken på nytt inom ett halvår – det var i våras som följarna kunde se till en person en hel del på Margaux Instagram och även i hennes vloggar. Det var Emil Ingemarsson, som hon efter ett tag stolt visade upp.

På sociala medier har Margaux visat upp sin kärlekslycka med Emil efter att de blev offentliga i somras. Men nyligen gick paret ut med att kärlekssagan nått ett slut. Det var i podcasten Margaux och Theo som influenvern och brodern Theo Dietz avslöjade att relationen var över med Emil.

– Det som är ledsamt med det här är att jag och Emil är inte ens tillsammans längre, säger Margaux i podden.

Skandalen med Ebba Busch

Nyligen skapade även Margaux rubriker när hon råkade säga lite för mycket om en festkväll med sin vän och partiledaren Ebba Busch. Det var för några helger sedan som Margaux fyllde 30 år och hade då bjudit in partiledaren till sitt födelsedagsfirande.

Efter middagen ville brodern Theo gå vidare men Margaux hade fått nog av födelsedagsfirandet och ville åka hem. I podcasten berättar hon att hon fick hjälp med skjuts av Bushs livvakter.

– Då kände jag att: ”Nej, nu har jag kört tillräckligt här” och då fick Ebbas livvakter köra hem mig, säger hon i Margaux & Theo.

Theo säger i podcasten:

– Det är aldrig fel att bli hemskjutsad av Säpo.

Margaux utseendeförvandling

Efter detta uttalande har Margaux och Ebba fått motta en hel del kritik för beslutet att låta Säpo köra hem influencern. Bland annat krävde S-profilen Annika Strandhäll en förklaring på Twitter.

Men nu är det något annat som får Margaux fans att häpna. På Instagram har hon postat en bild – där hon fått en rejäl styling och makeover. Till bilden skriver hon:

”Ser det ens ut som jag?”, skriver Margaux.

LÄS MER: Margaux Dietz om relationskrisen med Jacob Liebermann: ”Jobbigt”

LÄS MER: Margaux Dietz om singellivet efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

SENASTE NYTT!