Margaux Dietz om relationskrisen med Jacob Liebermann: ”Jobbigt”

Jacob Liebermann och Margaux Dietz

Margaux Dietz och maken Jacob Liebermann har det tufft i relationen.
I en ärlig video på Youtube berättar nu influencern om den svåra tiden.
– Vi kämpar verkligen, skriver hon.
Margaux Dietz försvarar sig – efter kritikstormen: ”Misstag”
Slå på ljud

Det var i december förra året som influencern Margaux Dietz, 29, friade till kärleken Jacob Liebermann, 34, under en resa till Maldiverna. Med på resan – och under frieriet – fanns parets son Arnold, 2. Bara några månader efter förlovningen slog paret till med bröllop. Detta pågick i flera dagar och hölls på Hässelby slott utanför Stockholm. Vigseln hölls av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Nyligen la Margaux Dietz lagt upp ett blogginlägg där hon berättade att hon och maken Jacob Liebermann går igenom en svår tid.

Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skrev hon då.

Förra veckan la hon upp en bild på sig och maken med texten ”Staying strong in tough times”, på svenska översatt till ”Håller oss starka i tuffa tider”.

Berättar sanningen på Youtube

Många har undrat hur statusen egentligen är mellan makarna, men i en video på Youtube berättar hon nu sanningen.

”Känner att det var dags att tala lite seriöst med er… Som ni vet har det varit mycket skrivningar om mig och Jacob senaste tiden… Får otroligt mycket frågor varje dag som handlar om det här. Vi har det helt enkelt lite tufft just nu och vi båda skulle verkligen uppskatta om ni alla lät det vara för stunden. Vi kämpar verkligen och behöver att det hålls privat för att i lugn och ro reda ut allt”, skriver hon i beskrivningen under videon.

I videoklippet säger hon att det har varit mycket upp och ner, och att paret i flera månader har försökt att reda ut det.

– Jag har inte orkat visa upp så mycket hur det är hemma och det är ju för att det har varit väldigt väldigt jobbigt. Därför har jag också umgåtts mer med kompisar för att det är dem jag får jättemycket stöd av.

Margaux påpekar att hon och Jacob självklart även pratar med varandra och att de försöker att lösa relationsproblemen.

– Så får vi bara hoppas på att allting löser sig på bästa möjliga sätt. Jag och Jacob är bästa vänner och älskar varandra över allting annat, men vi är bara mänskliga och allt går upp och ner, säger Margaux.

Tidigare kris i Margaux och Jacobs relation

Det är inte första gången som Margaux och Jacob gått igenom en kärlekskris. Förra sommaren berättade influencern att relationen tagit sina törnar av småbarnslivet.

”Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall. Enligt vad vi läst oss till är det heller inte bara vi som kämpar, det är så många par som går isär under första åren med småbarn”, skrev hon då.

Hon skrev också att de inte ville gå isär, utan jobbade på att få ihop det på bästa sätt och komma ur svackan.

”Jacob och jag är väldigt starka tillsammans och mycket av vår styrka är att vi har varit isär två gånger innan så vi vet att vi helst inte hamnar där igen, för vi trivs inte utan varandra. Men det är svårt att hitta gnistan och fjärilarna i magen när man jobbar hårt, både hemma och med Arnold hela tiden går vi på sista energin med sömnen. En ledig kväll vill vi helst chilla, sova ut och inte jobba på förhållandet”.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN