Exet Taylers ärliga ord om relationen till Peg Parnevik

Peg Parnevik & Tayler

På senaste tiden har Peg Parneviks tidigare romans Tayler kommit på tal ett flertal gånger och många är därför fundersamma över hur deras relation faktiskt ser ut.
Nu berättar Tayler om relationen till sångerskan.

Tv-profilen och artisten Peg Parnevik har varit tillsammans med modellen Filip Lamprecht i många år, och i realityserien Parneviks har tittarna flertal gånger fått ta del av deras relation. Men innan hon och Filip blev ett par hade hon en romans med en kille som heter Tayler.

På senaste tiden har Tayler kommit på tal ett flertal gånger, och med tanke på deras historia är artistens fans fundersamma över om det skulle kunna vara något mer än vänskap mellan dem.

Nu berättar Tayler om hur relationen till Peg ser ut egentligen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parneviks starka ord till Tayler

Det var i Peg och systern Penny Parneviks podcast Pillowtalk som systrarna en gång för alla rädde ut relationen mellan Peg och Tayler.

– Jag och Tayler har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, förklarade Peg då innan hon fortsatte:

Sigrids glädjebesked efter långa frånvaron

– Jag var i USA i en längre period i höstas och vi hade skrivit fram och tillbaka. Nu ses vi hela tiden och hörs hela tiden. Jag är så glad, han är verkligen en sådan person som jag pratar om allt med, han inspirerar mig väldigt mycket när det kommer till karriär och livsstil.

Och visst verkar de ha blivit nära. Under veckan la Peg nämligen ut ett bildspel på henne och Tayler, och under bilderna skrev hon ”ily”, vilket är en förkortning på I love you. Men hon är inte den enda som har skrivit om deras relation. Även Tayler har gjort det.

Taylers ord om relationen till Peg Parnevik

På Taylers Instagram är han minst sagt öppen med hans relation till Peg. I flertal inlägg bjuder han nämligen på bildspel på honom och artisten och under inläggen skriver han:

”If you see this then FaceTime me later.”

Och:

”*Hey siri, play best friend by Saweetie*.”

Men det är inte bara Peg från familjen Parnevik som han verkar ha en fin relation med. I hans flöde kan man nämligen se honom spendera en hel del tid i familjens berömda hus Casa Mia, och där är det alltifrån bilder från när han sitter i deras vardagsrum till när han håller i Penny Parneviks barn Atticus och Pebble.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om relationen med Peg Parnevik – så ligger det till

SENASTE NYTT!