ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Tareq Taylors beslut med Sofia Ståhl – avslöjar boendesituationen

05 apr, 2022 
https://image.hant.se/EbbaDahlman.png.jpg?imageId=7765384&x=0&y=0&cropw=97.222222222222&croph=100&width=1318&height=1318Ebba S. Dahlman
Tareq Taylor i vit skjorta och mörkblå kostym.
Tv-kocken Tareq Taylor och hälsoprofilen Sofia Ståhl offentliggjorde nyligen deras romantiska relation.
Men hur får de egentligen ihop logistiken med distansförhållandet?
Tareq svarar på boendesituationen i en intervju med Hänt.
Annons
Fem saker du vill veta om Tareq Taylor
Fem saker du vill veta om Tareq Taylor

Det spekulerades länge om tv-kocken Tareq Taylors, 52, dejtingliv efter skilsmässan från ex-hustrun Kristina Taylor, 52. Flera källor pekade ut hälsoprofilen och den förre detta programledarkollegan Sofia Ståhl, 33, som stjärnans nya kärlek.

Nu svarar Tareq på hur han tänker kring distansförhållandet med Sofia.

Tareq Taylors nya barnbesked efter kärlekslyckan med Sofia Ståhl

Tareq har dottern Ellen Taylor, 18, tillsammans med ex-hustrun Kristina och Sofia har dottern Edith, 4, från en tidigare relation. I en intervju med Hänt berättade Tareq nyligen om vad papparollen betyder för honom.

Annons

– Nu är min dotter 18 och vi har en jättefin kontakt. När hon väljer att plocka in mig och hålla kontakt med mig som hon gör, det är den största gåvan som finns. Det är helt fantastiskt, sade han då.

Men har den nya parkonstellationen några planer på att skaffa barn tillsammans i framtiden?

– Nej, man kan alltid gå och fantisera när man är ung om att "jag ska ha ett helt fotbollslag". Men när man får sitt barn så blir det ens allt. Det har ingen betydelse om man har ett barn eller om man har flera tror jag. Jag har aldrig önskat något annat än Ellen, hon är underbar, berättade Tareq för Hänt.

Tareq Taylor lanserade vinet Tareq Riesling med ett intimt event på Bank Hotels takvåning Le Hibou den 28 mars 2022.
Tareq Taylor lanserade vinet Tareq Riesling med ett intimt event på Bank Hotels takvåning Le Hibou den 28 mars 2022.

Tareq Taylors svar på boendesituationen – efter kärlekslyckan med Sofia

Tv-kocken Tareq Taylor är bosatt i Malmö. Kärleken Sofia Ståhl huserar i Stockholm med den 4-åriga dottern. Med andra ord kan vi konstatera att turturduvorna bor cirka 60 mil ifrån varandra.

Annons

Vi träffar Tareq i Stockholm på Bank Hotel i Stockholm. Det är ett kändistätt event där den folkkära tv-personligheten lanserar ett torrt rieslingvin, Tareq Riesling, som han tagit fram med vinproducenten Henkell Freixenet under två års tid.

– Imorgon åker jag tillbaka till Malmö. Jag har ytterligare uppdrag där, sedan så kommer jag tillbaka. Jag åker fram och tillbaka allt som oftast, eftersom jag har mycket jobb här och jag har restaurangen där. Jag är här [i Stockholm] i stort sett halva året, svarar Tareq när vi frågar hur boendesituationen ser ut.

Vi gissar att även Sofia är en stark bidragande faktor bakom Tareqs frekventa resor till huvudstaden. Kärleken vet inget avstånd!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

Annons