ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Klas Erikssons ord om flickvännen Julia Kvarnberg: ”Imponerad”

05 apr, 2022 
Klas Erikssons svar om sin flickvän
Klas Eriksson är en av Sveriges mest folkkära skådespelare.
Hur gammal är han och var bor han?
Vem är Klas Erikssons flickvän?
– Kärlekslivet, det blomstrar och jag har en fantastisk flickvän, säger Klas Eriksson till Hänt.
Annons
Klas Eriksson om stödet från flickvännen under inspelningen av The Island SverigeBrand logo
Klas Eriksson om stödet från flickvännen under inspelningen av The Island Sverige

Hur gammal är Klas Eriksson och var bor han?

Klas Eriksson föddes den 17 augusti år 1985 och är idag 36 år gammal. Han är född och uppvuxen i Jokkmokk, men idag bor han på Södermalm i Stockholm.

Vem är Klas Eriksson?

Klas arbetar som skådespelare och komiker. Han är främst känd för sin roll som Leif Öhman i Leif & Billy som visats på Youtube och SVT, en serie han spelat in med sin vän och kollega Alfred Svensson.

Nu senast har Klas Eriksson fått en lite bredare publik då han medverkade i tv-programmet The Island på Kanal 5 och discovery+.

Leif & Billy på SVT
Leif & Billy.

Klas Erikssons ord om flickvännen Julia Kvarnberg

Något många undrar över är om Klas Eriksson är i en relation eller om han är singel. När Hänt träffat Klas avslöjar han att kärlekslivet är på topp.

Annons

– Kärlekslivet, det blomstrar och jag har en fantastisk flickvän, säger Klas Eriksson till Hänt i en intervju.

Klas flickvän heter Julia Kvarnberg och har varit en av de som stöttat Klas enormt i och med hans medverkan i The Island.

– Jag tror hon är väldigt imponerad. Men sen var hon en av dem som faktiskt trodde på mig också, när jag åkte. Så att jag skulle klara det, det var det ingen tvekan om. Sen är det väl svårt, hon har ju inte sett programmet heller. Så jag vet inte vad hon tycker, säger Klas till Hänt och fortsätter:

– Jag kanske är helt störd i programmet. Det vet vi inte. Så får vi se, hon kanske har en annan uppfattning om det dag.

Stort grattis till relationen!

Har Klas Eriksson barn? Vilka är hans familj och pappa?

Klas Eriksson har inga barn, än så länge i alla fall. Nu blommar ju kärlekslivet så vem vet vad framtiden har att erbjuda?!

Klas lämnade familjen i Jokkmokk när han var 16 år gammal. Då var det dags att börja gymnasiet nämligen. Till en början var tanken att han skulle börja en estetisk linje i Luleå, men hans mamma gick då bort. Och familjen fanns då i Hudiksvall, vilket gjorde att planerna ändrades. Istället för estetisk linje blev det bygglinjen med inriktning målare. Inte riktigt något som han arbetar med idag.

FOTO: Marcus Ericsson/TT, Hänt

Annons