Suzanne Axells besked om Let's dance – efter Carola Häggkvists avhopp

Suzanne Axell.

Suzanne Axell var en av de tänkbara att få komma tillbaka till Let's dance – efter Carola Häggkvist plötsliga avhopp.
Nu berättar hon hur hon ser på saken.
Därför hoppar Carola av Let's Dance
Slå på ljud

Let's dance är i fullgång och har skapat en hel del rubriker i vanlig ordning. De senaste dagarna har det varit med Carola Häggkvist i fokus – då hon valt att lämna det populära TV4-programmet.

På Instagram berättade hon om beslutet.

”Det är mycket som är på mitt hjärta just nu och egentligen har läkaren ordinerat total vila för mig de närmaste dagarna pga utmattnings syndrom. (Blir så paradoxt när halva media-Sverige hör av sig samtidigt) Men jag ska försöka formulera mig så gott jag kan nu och dela några av mina tankar med er”, skrev hon och fortsatte:

”Jag vill inte låta mitt naturliga driv driva mig ända in i den berömda ’väggen’ med påföljd av fler skador så att jag inte kan ta mig an mina kommande uppdrag varav jag väljer att kliva av ’Lets Dance tåget’ som går i en oerhört hög hastighet utan stopp för återhämtning”.

Carolas kritik mot produktionen

Hon har delat upp sin berättelse i olika delar på Instagram och i ett inlägg fokuserar hon på vad hon tycker om programmets upplägg.

”Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget. Nu är jag lättad över att se att denna resa ändå får ett värdigt avslut för mig & T och hoppas det bästa för de unga och hungriga! Klart att jag alltid vill kämpa in i det sista men inte till vilket pris som helst!”, skriver hon och fortsätter:

LÄS MER: Malin Berghagens beslut efter motståndet från Lasse

”Jag har också mina begränsningar och min integritet som jag vill lära mig värna om bättre. Det är ju inte ett sjunkande skepp med barn vi ska rädda! Då hade jag satt ned foten på ett annat sätt o värnat bättre om våra personliga villkor för att nå målet”, skriver hon.

Suzannes ord om en comeback

Det stod efter Carolas avhopp klart att Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, får hoppa in som ersättare, efter att hon åkte ut i det senaste avsnittet. En av de andra som skulle haft chansen att göra comeback var även SVT-profilen Suzanne Axell och dansaren Tobias Bader.

För Nöjeslivet berättar Suzanne om hon skulle kunna tänkas återvända till Let’s dance.

Nej, Let’s Dance har inte hört av sig , men jag ser så fram emot den stora finalen den 15 maj. Det ska bli så kul att träffa en massa människor jag gillar igen. Jag vet att gänget bakom programmet får slita hårt nu, när sånt här händer och jag önskar dem allt gott, säger hon.

Hon berättar för sajten hur hon har överösts av beröm för sin insats i programmet.

Detta har varit en av de roligaste upplevelserna i mitt liv, kamratskapet är unikt och:Igår kom en tjugoårig kille fram till mig och ropade:”Dans,dans,dans, du var skitbra!!”. Det är klart att sånt värmer och att jag blir superglad!

LÄS OCKSÅ: Christina Lindberg om maken Tommys sjukdomskamp

LÄS OCKSÅ: Anna Anka bryter tystnaden om krisen efter skilsmässan från Paul

FRÅN FÖRSTASIDAN