LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen om pappa Lasse Berghagens vägran

28 apr, 2021 
Lasse och Malin Berghagen.
Malin Berghagen älskar träning och hälsa och vill gärna lära andra att följa samma väg.
Men en sak kan inte pappa Lasse Berghagen hålla med sin dotter om.
”Han vägrar”, skriver Malin.
Annons
Så långa är de svenska kändisarnaBrand logo
Så långa är de svenska kändisarna

Malin Berghagen är känd för flertal saker och har arbetat med både skådespeleri och varit programledare. Idag lägger hon stort fokus på träning och välmående och är yogainstruktör. Utöver det är hon ju är dotter till två av Sveriges mest folkkära artister. Hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson, gick bort i april 2018, och så har hon pappa Lasse Berghagen. Artisterna möttes på 1960-talet och blev kära och under våren 1966 föddes Malin. Två år senare gick hennes föräldrar skilda vägar.

Malin Berghagen om träningen

Utöver sina jobbuppdrag har Malin även en blogg. I det senaste inlägget skriver hon hur hon älskar att gå med stavar och hur bra träning det är.

”Jag tror det är mer än 10 år sedan jag började samarbeta med Springtime Travel och jobba som deras yogaledare under deras resor i världen”, skriver Malin Berghagen och fortsätter:

”På en resa i Portugal blev jag tillfrågad att bli stavgångsledare tillsammans med Jörgen Krut, vår store MMA kung. Jag kan säga att jag älskade det från första stund! En träningsform som verkligen stärkte hela kroppen. Gav kondition och muskler”.

Annons

Pappa Lasse Berghagens vägran

Hon berättar vidare att hon än idag promenerar med sina stavar.

”Idag har jag tagit en promenad i Tantolunden med mina stavar för att sakta få tillbaka rörligheten i kroppen efter mitt ryggskott som inte riktigt har släppt än. Jag känner att bygga upp musklerna runt ryggraden är super viktigt just nu men varsamt. Då är stavgång perfekt!”

Men pappa Lasse Berghagen är inte lika övertygad om träningsformen och vägrar rentav använda sina stavar, som han har fått i present av sin dotter.

”Jag gav min pappa stavar en gång i tiden. Han vägrar använda dom för han tycker han ser gammal ut. Jag vägrar oroa mig över att se gammal ut. Jag vill hellre KÄNNA mig ung i kroppen och frisk och stark. Så jag rekommenderar stavar nu när våren är här. Bästa sättet att få en allsidig träning som inte pressar kroppen för hårt”, skriver Malin.

Annons