Steffo visar upp lyxlägenheten för saftiga prislappen – se bilderna

30 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Steffo Törnquist är ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon.
Tillsammans med hustrun Caroline får vi ta del av deras lyxlägenhet i hjärtat av Östermalm.
Se bilderna här!
Annons
Steffo Törnquist svar på tittarnas kommentarer om hans nya look
Steffo Törnquist svar på tittarnas kommentarer om hans nya look

Att påbörja morgonen med att avnjuta en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon är det nog många som känner igen sig i. Då har man inte heller missat programledarna Steffo Törnquist, 66, och Jenny Strömstedt, 50, som lett i tv-rutan i 16 år tillsammans.

Dock splittrades Jenny och Steffo i Nyhetsmorgon. Efter att ha sett duo på torsdags- och fredagsmornar i flera år är Jenny numera ersatt av TV4 profilerna Maria Forsblom, 36 och Sofia Geite, 40.

Programmet har pågått i hela 30 år och tittarna har funnit sina favoriter, bland annat då Steffo, som varit på kanalen i 25 år. Ingen rookie här inte!

För två vekor sen firade Nyhetsmorgon 30 år, och självklart ser vi Törnquist på plats.

Om Steffos minskade tid i Nyhetsmorgon

Däremot berättade Steffo en tråkig nyhet när Hänt träffade honom i början av sommaren, nämligen att han skulle gå från att jobba två dagar i veckan till att jobba en dag.

Annons

Ja, delvis stämmer det, jag har jobbat två dagar i veckan i 25 år. Syftet med att gå ner till en dag är att jag ska orka några år till. Jag väntar på min fru som är lite yngre än mig. När hon går i pension då kan jag lägga av, jag orkar inte två dagar längre, berättade han då för Hänt.

Detta träffa i kraft efter valet som var nyligen och Steffo ska nu enligt hans ord bara vara i tv-rutan en dag i veckan.

Steffo visar upp lyxlägenheten – bilderna visar

Precis som Steffo berättade, inväntar han hustrun, Carolines, 62, pension för ett härligt liv efter arbetslivet ihop. Tillsammans lever de ett liv i glamour.

Steffo äger bland annat en Mercedes-Benz 280 SE 3,5 årsmodell från 1971 som han delat på sin Instagram.

Steffo har bott på Östermalm i ungefär 22 år av sitt liv och på Instagram får vi ta del av deras lyxlägenhet på Östermlalm som värderades upptill 29 900 000 kronor.

Se bilderna inifrån lägenheten här nedan:

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons