TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jenny Strömstedt bekräftar okända skönhetsingreppet

23 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-7765384?imageId=7765384&width=1320&height=1320&cropw=97.22&croph=100&x=0&y=0
Ebba S. Dahlman
Jenny S
Vill programledaren Jenny Strömstedt åldras naturligt eller vill hon hjälpa naturen på traven?
I en intervju med Daisy beauty avslöjar hon sanningen bakom det okända ingreppet.
– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv, förklarade Jenny för tidningen.
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Den folkkära Nyhetsmorgon-programledaren Jenny Strömstedt, 50, har precis nått den prestigefyllda åldern 50 år, eller ”ett halvsekel” som hon själv uttryckte det när hon tackade för alla gratulationer i samband med födelsedagen.

Men TV4-personligheten har inte utstrålat någon åldersnoja genom åren och kanske har det inget med ålder att göra alls, men nyligen avslöjade hon att hon fallit offer för en trend; en injektion i ansiktet.

Här är Jennys ord om det smärtsamma ingreppet.

Starka reaktioner efter Jenny Strömstedts stora utseendeförvandling

Under de tidiga månaderna år 2021 genomgick Jenny Strömstedt en stor utseendeförändring som uppmärksammades stort av trogna tittare och följare på sociala medier.

Annons

”Nä, kanske dags att klippa av sig skiten. Det var visserligen 20 år sen sist men vem vill inte ha förnyelse”, skrev hon intill ett bildspel på Instagram där hon visade upp förändringen.

Efter att ha känts igen på hennes långa blonda svall valde Jenny att göra en radikal förändring, nämligen klippa av sig håret. Idag rockar hon fortfarande den korta frisyren som hyllades så mycket då.

Men i förhållande till en injektion i ansiktet är ett frisörbesök inte så stort. Nyligen avslöjade Jenny att hon genomgått ett okänt skönhetsingrepp – och att det var otroligt smärtsamt!

Jenny om skönhetsingreppet: ”Mest smärtsamma jag gjort”

I en intervju med skönhetstidningen Daisy beauty år 2018 avslöjade Jenny att hon genomgått ett ingrepp för att förstora läpparna.

Annons

– En gång sade någon till mig att jag hade väldigt smal överläpp så då testade jag fillers. Jag hade en polare som höll på med läppförstoringar, berättade programledaren för tidningen och erkände att hon låtit kommentaren om hennes utseende påverka henne negativt.

Ingrepp med fillers ger inte ett permanent resultat. Substansen som injiceras i läppen absorberas av kroppen inom 3-12 månader.

– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Och så visade jag min nya läpp för en väninna och hon skrattade så mycket att hon föll ihop på golvet då hon såg mig, sade Jenny då.

Vi gissar att det inte bara var vännens ärliga reaktion som bidrog till att Jenny snabbt förstod att ingreppet inte var något för henne.

– Det var kanske tio år sedan. Jag var nyskild och hade en period då jag vill testa sådant. Sedan dess har jag varit lite skeptisk till skönhetsingrepp, berättade hon år 2018.

Men trots den dåliga erfarenheten med fillersbehandlingen, så är hon inte helt emot att tanken på att prova andra behandlingar i framtiden. Även om hon är fortsatt kritisk mot konsumtionskulturen kring det begrepp vi kallar ”skönhet”.

– Jag har fått pigmentförändringar i ansiktet och funderar på att göra något åt dem. Men som sagt, så har yta bara med konsumtion att göra, avslutar hon.

FOTO: Christine Olsson

Annons