LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Privata bilderna från Jenny Strömstedts 50-årsfest – relationen med Kristian Luuk

05 aug, 2022 
André Färnsveden
Jenny Strömstedt och maken Niklas.
Jenny Strömstedt fyllde nyligen 50 år. Nu visar hon upp bilder från firandet med sina vänner – och visar uppskattning till Kristian Luuk
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Genom åren har Jenny Strömstedt, 50, blivit en av TV4:s allra största profiler. Vanligtvis ser man henne under dagens första timmar på Nyhetsmorgon, tillsammans med Steffo Törnquist, 66.

Jenny är sedan 2016 gift med popsångaren Niklas Strömstedt, 64. De har inga gemensamma barn men Jenny är mamma till tre från ett tidigare äktenskap.

Niklas Strömstedts hyllning till Jenny Strömstedt

Jenny fyllde nyligen 50 år och hyllades på sociala medier. Hennes man Niklas delade en bild på henne och skrev några hjärtliga meningar om sin fru.

Den här människan alltså. Som plötsligt mitt i allt kom och gjorde mitt liv så mycket ljusare och roligare. Som tillförde fnitter och löjl, inspiration och lust, katter och sammanhang och inte minst värme och kärlek”, skriver Niklas och fortsätter:

Annons

Idag fyller hon 50 år och jag hurrar, jublar och är så glad och tacksam över att få vara där hon är! Grattis älskade Jenny!

Flera TV4 kollegor och kända profiler kommenterade inlägget för att gratta Jenny på 50-årsdagen.

Jenny Strömstedts 50-årsfest – relationen med Kristian Luuk

För att fira födelsedagen anordnades en maskeradfest för Jenny. Några dagar senare delade hon en bild från festen och tackade öppet alla som har grattat henne.

Från en dag till en annan, fyllde jag ett halvsekel (och tre decennier som murvel). Ni har varit så snälla, så snälla som skickat DM och messenger, sms:at och ryggdunkat grattis på ICA”, skriver Jenny under bilden och fortsätter:

En borde skämmas, som det heter….Nu är jag så sönderfirad och fulltankad av kärlek, garv och vänskap att ögonen går i kors och tankarna på upprymt tvärs

På bilden syns flera stora profiler till i bilderna. Avslutningsvis visar Jenny uppskattning till de människorna hon har runt sig, och skickar ett extra stort tack till Kristian Luuk, 56.

En sak vet jag. Livet blir inte större än de människor som finns runt om kring en och de - de är de allra, allra bästa! Ett extra stort hjärta* till Kristian Luuk, Du är en stjärna* ”, skrev hon med hjärt- och stjärn-emojis.

FOTO: TT

Annons