LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tittarnas starka reaktioner efter TV4:s besked med Jenny Strömstedt

24 jul, 2022 
Jenny
Folkkära programledaren Jenny Strömstedt är återigen tillbaka i Nyhetsmorgon efter en lång tids frånvaro.Nu reagerar tittarna starkt efter TV4:s beslut med tv-profilen.”Åååå äntligen!”, skriver en tittare.
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Det folkkära tv-programmet Nyhetsmorgon på TV4 är ett av Sveriges mest uppskattade tv-format.

Varje morgon får vi träffa olika programledare i tv-rutan och alla är välkända ansikten. Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, Jenny Strömstedt, 49, Soraya Lavasani, 40 och Martin Jarborg, 42, är några av tittarfavoriterna.

Nya programledarna i Nyhetsmorgon

Det har skett en hel del förändringar på sistone i programmet och ytterligare två programledare kommer att synas i tv-rutan framöver. Det är inga mindre än Thomas Ritter, 45, och Rania Shemoun Olsson, 46, vilket presenterades under en direktsändning.

Annons

Men det är inte den enda förändringen som TV4 gör efter hela 30 år i rutan. Sändningen ska nämligen bli två timmar längre varje vardag och alltså hålla på enda fram till klockan 12 på dagen.

– Det är så, så roligt att Nyhetsmorgon är så uppskattat av så många och då vill vi bara ge er ännu mer, sa Soraya Lavasani i programmet när nyheten avslöjades.

Jenny Strömstedt är tillbaka – efter frånvaron

Många av Nyhetsmorgons ordinarie programledare har gått på semester. Detta betyder att andra personer intar studion. Hittills har vi bland andra fått se TV4-profilerna Axel Pileby, 35, och Matilda Boza, 30, dyka upp i rutan och tittarna har varit väldigt positiva till deras insatser.

Nu dyker ytterligare ett nytt ansikte upp i rutan. Eller rättare sagt, ett ny-gammalt ansikte: Jenny Strömstedt.

Jenny har saknats i Nyhetsmorgon i flera månader nu då hon haft fullt upp med andra tv-projekt. Så därför blev tittarna nu överlyckliga över att äntligen få se henne tillbaka där hon hör hemma igen.

ÄNTLIGEN är du i rutan igen”, skriver en tittare.

God förmiddag finaste Jenny ! Så härligt att du är tillbaka”, skriver en annan.

Härligt att du är tillbaka , har saknat dig i rutan här på morgonen”, skriver en tredje.

Ååå äntligen! Välkommen tillbaka!”, hälsar en fjärde.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons