LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasani försvinner från Nyhetsmorgon – avskedet till tittarna

21 jun, 2022 
Lovisa Ström
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani är en minst sagt omtyckt profil i Nyhetsmorgon.
Men nu försvinner programledaren från morgonshowen.
Läs varför här!
Annons
Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"Brand logo
Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest folkkära program och genom åren har vi sett en hel del populära profiler leda programmet.

Nu för tiden ser vi bland annat radarparet Soraya Lavasani och Martin Järborg leda mornarna tillsammans, och de har minst sagt gjort succé.

Men nu försvinner Soraya från det populära morgonprogrammet. Läs här för att veta varför.

Så är Nyhetsmorgon-profilernas verkliga relation till varandra

Nyhetsmorgon-kollegorna jobbar väldigt tätt ihop och med tiden har de kommit att bli nära vänner.

Nyhetsmorgon är en familj i familjen. Vi är ett tajt sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans länge, sa hon då och fortsatte:

– Vi alla vet utmaningarna med nattarbete, långa jobbdagar och pressat schema – men vi vet också utdelningen i kärlek från tittarna en trogen publik.

Även Maria Forsblom har berättat för Hänt att kollegorna är det roligaste med jobbet. Däremot kan det bli svårt att få till träffar då de alla har fullspäckade scheman.

Annons

– Det är mest Sofia Geite som jag träffar och Soraya och Martin en del, men vi går så tokigt precis omlott varandra. Om jag jobbar så är han ledig och när jag är ledig så jobbar han. Och sen har ju de flesta småbarn så det finns inte så mycket tid, det är svårt men bara att man har så goda vänner på jobbet är så skönt!, har Maria nämligen sagt.

Därför försvinner Soraya Lavasani från Nyhetsmorgon

Men under sommaren sker det en hel del förändringar i programmet. Nu berättar bland annat Soraya att hon kommer att försvinna.

”Här har ni två laddade programledare som är inne på sista arbetsveckan innan semester. Men innan dess ska ett fullspäckat Nyhetsmorgon måndag sändas. Vi är igång - välkomna!”, skriver hon under bilden.

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar programledarduon samtidigt som de önskar dem en trevlig semester.

”Himmel vad ni är snyggt klädda Ni är värda semester och få koppla av och njuta av allt Kramar till er båda två”, skriver bland annat en person.

FOTO: TV4

Annons