TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sanningen om Björn Ulvaeus skilsmässa – lögnen avslöjad

23 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Björn Ulvaeus i premiären av Pippi på cirkus.
Björn Ulvaeus har varit gift två gånger. Nu avslöjas lögnen om skilsmässan med ex-frun. Läs här!
Annons
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina SasBrand logo
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

Det svenska pop-bandet ABBA är bland det största som finns inom svensk musikhistoria. Medlemmarna Agnetha Fältskog, 71, Anni-Frid Lyngstad, 75, Benny Andersson, 74, och Björn Ulvaeus, 76, bildade kvartetten som slog igenom på 70-talet. De fick sitt internationella genombrott när de lyckades vinna hela Eurovision Song Contest med bidraget Waterloo.

Benny var gift med Anni-Frid och Björn var gift med Agnetha under stora delar av bandets framgångstid. Tillsammans fick Björn och Agnetha två barn, Linda 49, och Christian, 44. Men några år senare de skilde sig.

Efter parets skilsmässa hittade Björn kärleken i Lena Källersjö, 72 numera Ulvaeus. De var gifta i 41 år innan de valde att gå skilda vägar tidigare i år.

Annons

Björn Ulvaeus om kärleken Christina Sas: ”Känns underbart”

Men Björn har inte bara haft framgångar med bandet ABBA, utan har även skapat en hel del musikaler som bland annat Chess, och Mamma Mia och var nu senast aktuell med musikalen Pippi på cirkus.

Björn skilde sig nyligen från sin partner Lena Ulvaeus och dök nu upp på premiären av sin nya föreställning med en kvinna som visade sig vara hans nya partner. Hänt var på plats och träffade Björn som berättade om sin nya kärlek Christina Sas, 49.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn till Hänt.

Till Aftonbladet gav Björn ytterligare en kommentar om Christina.

– Vi är glada och lyckliga och tycker livet är fantastiskt. Det känns underbart att få visa upp kärlekslyckan en sådan här kväll, hälsar han via sin publicist till tidningen.

Sanningen om Björn Ulvaeus skilsmässa – lögnen avslöjad

Björn nådde stora framgångar med bandet ABBA och romanserna mellan de två paren i bandet var möjligtvis något som tilltalade många fans. Björn och Agnetha skilde sig 1979 och utåt sett verkade det vara en en smärtfri skilsmässa. Men i dokumentären Super trouper – 30 years of Abba, har Agnetha berättat att det endast var en fasad.

– Vi sa alltid till media att det var en lycklig skilsmässa. Men det var bara för att hålla masken utåt, säger Agnetha och fortsätter:

– Det finns inga lyckliga skilsmässor. De är smärtsamma, särskilt när barn är inblandade.

BJÖRN ULVAEUS, AGNETHA FÄLTSKOG
Björn och Agnetha återförenades i London för några veckor sedan.

FOTO: Fredrik Persson/TT, Daniel Karmann/TT

Annons