TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Björn Ulvaeus kärlekslycka med Christina Sas – så stor är åldersskillnaden

14 jul, 2022 
Felicia Hovryd
A
På premiären av Pippi på Cirkus visade Björn Ulvaeus upp sin nya partner Christina Sas.
Många undrar hur stor åldersskillnad är mellan paret. Här har du svaret!
Annons
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina SasBrand logo
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

Tidigare i år avslöjade Abba-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, att han och Lena Ulvaeus går skilda vägar efter 41 som gifta. I ett gemensamt uttalande sa ex-makarna att de fortsatt kommer vara vänner.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, meddelande paret via Björn Ulvaeus talesperson.

Och nu har Björn hittat kärleken igen!

Björn Ulvaeus om kärleken Christina Sas: ”Känns underbart”

Det var på premiären av Pippi på Cirkus som det nyblivna paret visade upp sin kärlek för första gången. Den lyckligt lottade är ingen mindre än Christina Sas, 49.

När Hänt träffar Abba-stjärnan på premiären berättar Björn om lyckan med Christina.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, säger Björn till Hänt.

Annons

För Aftonbladet har Björn berättar mer om sina starka känslor för Christina.

– Vi är glada och lyckliga och tycker livet är fantastiskt. Det känns underbart att få visa upp kärlekslyckan en sådan här kväll, hälsar han via sin publicist till tidningen.

Trots att paret inte dejtat så länge går det inte att missa att paret sprudlar av kärlek. På eventet sågs paret hålla hand och de såg väldigt kära ut!

Så stor är åldersskillnad mellan Björn och Christina

Christina Sas och Björn Ulvaeus har alltså gjort sitt första offentliga framträdande ihop och nu är det många som är nyfikna på Björns nya kärlek. En av frågorna som cirkulerar är hur gammal Christina är och hur stor åldersskillnaden är mellan henne och Björn.

Annons

Björn är född 1945, i Göteborg, och Christina är född i oktober år 1972, i Danmark, och fyller alltså 50 år i höst. Det skiljer 27 år mellan paret, men kärleken har ju ingen ålder!

I kommentarsfältet på Aftonbladets Facebook strömmar gratulationerna in till det nya paret.

”Grattis till er”, skriver en person.

”All lycka till dig det är du värd Björn tack för allt du givit under åren”, kommentar en annan, varpå en annan instämmer:

”Såå fantastiskt kärleken har inga begränsningar. Så snygga ni är tillsammans”

Ja, länge leve kärleken och stort grattis till Björn och Christina!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons