ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus visar upp nya kärleken Christina Sas efter skilsmässan

12 jul, 2022 
BJÖRN ULVAEUS, CHRISTINA SAS
Björn Ulvaues skilde sig från ex-hustrun Lena Ulvaeus i februari i år. På röda mattan till premiären av musikalen Pippi på Cirkus visar han nu upp sin nya kärlek!
Se första bilden på paret här!
Annons
VIDEO: Abba-Björn visar upp nya kärlekenBrand logo
VIDEO: Abba-Björn visar upp nya kärleken

Abba-stjärnan Björn Ulvaeus och ex-hustrun Lena Ulvaeus har skilt sig efter 41 år som gifta. De gifte sig år 1981 och har två gemensamma barn. Före dess var Björn gift med Abba-kollegan Agnetha Fältskog och med henne har han också två barn.

I ett gemensamt uttalande meddelade de tidigare i år att de går skilda vägar och kommer fortsatt vara vänner.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, förklarade paret i ett gemensamt uttalande via Björn Ulvaeus talesperson.

Annons

ABBA-Björn ligger bakom Astrid Lindgren-musikalen Pippi på cirkus

Sedan skilsmässan har det hänt en hel del för Björn. Nyligen hade ABBA:s show i London premiär och hela ABBA-gänget återförenades på röda mattan och gjorde succé världen över.

Nu är det dags för nästa projekt som Björn har tagit sig an. Nämligen att skriva musikalen Pippi på Cirkus.

– Jag träffade Astrid Lindgren ett antal gånger och hon är ju smålänning liksom jag. Hon sa till mig att jag är en liten Emil, men jag tror att jag är mer av en Pippi, sa Björn till SVT om beslutet.

Björn Ulvaeus visar upp nya kärleken – på röda mattan!

Men något som också hänt är att Björn har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan.

Och nu väljer han att visa upp sin kärlek! När Hänt träffar honom på premiären för Pippi på Cirkus berättar han om kärlekslyckan med Christina Sas.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans.

Hur länge har ni dejtat?

– Vi har dejtat ett kort tag, konstaterar Björn.

BJÖRN ULVAEUS, CHRISTINA SASS
Björn och Christina på röda mattan för premiären av Pippi på Cirkus
SE OCKSÅ: Sommar 2022: Festivalerna du inte vill missaBrand logo
SE OCKSÅ: Sommar 2022: Festivalerna du inte vill missa

FOTO: AMANDA GRIPENBERG, Karin Törnblom/TT

Annons