LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför snackar hela världen om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

12 jul, 2022 
PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO
Att Bianca Ingrosso är megakändis i Sverige är det inget snack om.
Men nu pratas det även om henne utanför Sveriges gränser.
Läs anledningen här!
Annons
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexlivBrand logo
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

Den unga men ack så framgångsrika entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har gjort sig enormt känd – främst sedan realityserien Wahlgrens värld började sändas 2016.

Med sitt egna sminkvarumärke Caia och det nystartade smyckesbolaget ANI som hon har tillsammans med vännen Lovisa Worge är hon idag en av Sveriges mest framgångsrika kvinnor.

Dessutom driver hon en stor Youtube-kanal och en ännu större Instagram med 1,3 miljoner följare.

Pernilla flyttar in i Biancas nya våning

Det är ständigt mycket som pågår kring Bianca – utöver jobbet så är hon mitt uppe i en renovering av sin nya lägenhet som är belägen på Östermalm i Stockholm. Det är en gigantisk våning på 300 kvadratmeter som ska ha kostat över 40 miljoner kronor.

Annons

Men ännu dröjer det innan flyttlasset går. Renoveringen drar inte igång förrän i höst så under tiden bor hennes mamma Pernilla Wahlgren, 52, lillebrodern Theo Wahlgren, 15, och storebrodern Oliver Ingrosso, 32, i våningen. Anledningen? De är också mitt uppe i renovering av sina bostäder.

Bianca kommer inte flytta in i den nya våningen själv. Hennes pojkvän Phillipe Cohen, 28, ska flytta in tillsammans med henne. I en Youtube-video har Bianca tidigare avslöjat att han kommer att få en egen walk in-closet.

Därför pratas det om Bianca Ingrosso internationellt

Relationen mella Phillipe och Bianca har under flera års tid varit upp och ner och paret har brutit upp flertalet gånger. Under den senaste tiden har det ännu en gång spekulerats kring att paret ska ha gjort slut.

Anledningen ska bland annat vara att de inte längre gillar eller kommenterar varandras bilder på Instagram, de firade inte midsommar ihop och hon lade nyligen upp en video där hon pratade om hur det är att vara singel som vuxen.

Men i ett meddelande till Hänt bekräftade Bianca nyligen att dessa rykten inte stämmer. Hon och Phillipe är alltså fortfarande ett par.

Men ryktet har spridit sig till andra länder. Nu har bland annat norska Se och Hör också rapporterat om singel-ryktena. Då är det bland annat Youtube-videon de hänvisar till.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons