LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos ekonomiska stress inför renoveringen av lyxlägenheten

07 jul, 2022 
Bianca Ingrosso ska renovera sin lyxlägenhet på hela 300 kvadratmeter.
Nu berättar hon om stressen inför de enorma kostnaderna.
– Kommer kosta några miljoner, säger hon.
Annons
Bianca Ingrosso visar upp lyxiga Caia-kontoret – Se bilderna härBrand logo
Bianca Ingrosso visar upp lyxiga Caia-kontoret – Se bilderna här

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 27, känner vi nog alla till vid det här laget. Hon syns ofta i tv-rutan och tillhör, som känt, familjen Wahlgren Ingrosso.

Har köpt lyxlägenhet för långt över 40 miljoner kronor

Att Bianca har köpt en maffig lyxlägenhet har nog inte undgått någon. I höstas bekräftade nämligen Bianca att hon köpt en ny lägenhet för sin framtida familj.

Lägenheten är på hela 300 kvadratmeter och ligger på Östermalm i Stockholm. På sin Yotube-kanal har hon berättat om lyxköpet.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten. Den var väldigt dyr men det är väl det enda som är så här en klapp på axeln, säger hon i klippet.

Lägenheten ska ha kostat långt över 40 miljoner kronor och följarna har fått se en glimt av den på sociala medier. Lägenheten har fiskbensparkett, höga fönster och en hel del stukatur.

Annons

Biancas stress inför renoveringen: ”Kommer kosta miljoner”

Bianca går i planerna på att renovera hela lägenheten, vilket har skapat en stor stress hos henne.

Hon kommer att bo kvar i sin nuvarande lägenhet i ungefär sju månader till, men avslöjar i videon att hon inte kommer att göra sig av med den trots att hon flyttar. Varför återstår att få reda på.

I Biancas senaste video berättar hon nu om hur mycket pengar hon kommer slösa på sin nya lyxvåning. Hon är nämligen superstressad inför renoveringen då hon är osäker på hur mycket det egentligen kommer att kosta.

– Jag har ingen aning, jag är mega stressad. Bara ljud, ljus och nätverk kommer kosta några miljoner kronor och då har jag inte ens börjat med renoveringen eller möbleringen, säger Bianca.

Trots hennes stress är hon lycklig för lyxköpet.

– Jag är enormt stressad, det är en stor lägenhet men jag gör det här för min framtida familj och det kommer vara värt det, säger hon.

FOTO: Youtube/ Instagram

Annons