Här är Pernilla och Christians rum i Biancas lyxlägenhet

Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Christian

Nyligen blev det känt att fler medlemmar familjen Wahlgren/Ingrosso flyttar in i Biancas nya lyxlägenhet. Nu visar entreprenören upp nya bilder på de extravaganta rummen.
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Att mångsysslaren och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har köpt en ny maffig lägenhet har nog inte undgått någon. I höstas meddelade Bianca hon att hon hade köpt vad hon själv kallar för sitt framtida familjehem, en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Lägenheten ska ha kostat mer än 40 miljoner kronor och i ett Instagram-inlägg visar hon underbara bilder på det nya boendet. Där vi får bland annat skåda fiskbensparkett, höga fönster med ett stort och fantastiskt ljusinsläpp, stuckatur i taken och bröstpaneler.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten, den var väldigt dyr men det är väl det enda som är så här en klapp på axeln, berättar Bianca på sin Youtube-kanal.

Följarna undrar vart Philippe tagit vägen

Det är inte bara Bianca som kommer att flytta in till paradvåningen. Utan det gör hon tillsammans med sin drömprins Philippe Cohen, 28, och tanken är att han ska köpa in sig i lägenheten en dag.

Men det är inte bara paret som får nyttja lägenheten innan renoveringen är klar. Nyligen gick Bianca ut med att flera utav familjemedlemmarna Wahlgren/Ingrosso har flyttat in i paradvåningen – nämligen mamma Pernilla Wahlgren, 54, och hennes stora kärlek Christian Bauer, 56, samt Biancas syskon, Theo Wahlgren, 15, och Oliver Ingrosso, 32.

”Min mamma och bror flyttar in här idag eftersom de inte har någonstans att bo. Vi alla håller på att renovera just nu och min renovering börjar i augusti.”, skrev Bianca i en Instagram-story.

Vilken tur att familjen kunde flytta in i den pampiga lägenheten, och vem tackar nej till att flytta in i en sådan lyxpärla undrar vi?

Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

Se klippet här!

Visar upp Pernilla och Christians lyxiga sovrum

Nu när familjen har slagit sig till rätta i lägenheten på Östermalm så har de börjat att inreda och boa in sig i sina olika rum. Det är ju trots allt en hel del yta att fylla i denna pompösa lägenhet!

Nyligen delade Bianca med sig av bilder på hemmet och hur kärleksparet Pernilla och Christians sovrum ser ut just nu, samt brodern Olivers badrum. Och att det börjar se mysigt och hemtrevligt ut i sekelskiftets-lägenheten är ingen undandrift.

Se bilder nedan för att se hur några utav familjen Wahlgren/Ingrosso bor just nu!

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!