Så mycket kostar Steffo Törnquists lyxlägenhet – prislappen avslöjad

Programledaren Steffo Törnquist har en orange skjorta.

Den populära programledaren Steffo Törnquist bor minst sagt flott i sin lyxlägenhet på Östermalm. Nu avslöjas prislappen för bostaden.
Se alla bilder här och få reda på hur mycket den kostar här!
0:23

Efter reklamen: Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

(0:23)

Steffo Törnquist, 66, är minst sagt välkänd. Och inte är väl det konstigt, han har nämligen varit programledare för Nyhetsmorgon i över 20 år.

Efter en lång programledarkarriär börjar den kanske snart lida mot sitt slut.

Steffo om pensionen – då lämnar han Nyhetsmorgon

Den folkkära programledaren har tidigare berättat att dagen för pension närmar sig. När Hänt träffade honom tidigare i somras passade vi på att fråga om det fortfarande stämmer – vilket det gör till viss del.

– Ja delvis stämmer det, jag har jobbat två dagar i veckan i 25 år. Syftet med att gå ner till en dag är att jag ska orka några år till. Jag väntar på min fru som är lite yngre än mig. När hon går i pension då kan jag lägga av, jag orkar inte två dagar längre, säger han.

Men helt kommer Steffo alltså inte att försvinna, utan kommer bara synas lite mindre till hösten.

Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pension

Se klippet här!

Bilderna på Steffos lyxbostad – så mycket kostar lägenheten

Efter en lång karriär kan Steffo snart slå sig ner och njuta av pensionen och det kan han göra i sin minst sagt lyxiga lägenhet.

Programledaren bor i stadsdelen Östermalm i Stockholm och har en lägenhet som är drygt 220 kvadratmeter stor med hela sju rum och kök. Det är nog lägenhetens adress och storlek som resulterar i att den är värd 29 900 000 kronor, inte illa!

På Steffos Instagram får man en glimt av den lyxiga lägenheten. Bland annat den öppna spisen i köket där Steffo kan sitta och jobba, men även röka en och annan cigarr.

Programledaren visar också upp matsalen med det stora matbordet som han har fyllt med en hel del böcker.

FOTO: INSTAGRAM, TV4

SENASTE NYTT!