Stefan Odelbergs utseendeförändring – efter skilsmässan

Stefan Odelberg

Två månader har gått sedan Stefan Odelberg gick ut med att han och hustrun Berna Inceoglu valt att gå skilda vägar.
Nu visar han upp den nya utseendeförändringen efter skilsmässan.
”Wow”, skriver en följare.

Stefan Odelberg, 46, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket när han tog över som programledare i TV4:s Bingolotto förra året. Tillsammans med Lotta Engberg, 57, styr han nu skutan i programmet, och duon har kommit att bli väl uppskattade av tittarna.

Men det är inte det enda som har hänt i Stefans liv den senaste tiden. Förutom att ha blivit programledare för ett av Sveriges största program har han nämligen också separerat från tidigare hustrun Berna Inceoglu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Orden om skilsmässan

Det var sommaren 2015 som Stefan och Berna sa ja till varandra under ett bröllop i Birgittas kapell i Göteborg. Detta efter att Stefan friat när han åkte Vasaloppet. Men efter fem år som gifta kom de gemensamt fram till att de nog skulle må bättre på varsitt håll. I en intervju med Aftonbladet berättar programledaren om beslutet.

LÄS MER: TV4-böndernas hemliga samtal – samtalen som tittarna inte får se

– Vi var tillsammans i drygt åtta år och gifta i fem. Jag ångrar ingenting, det har varit en fantastisk tid och Berna är underbar på alla sätt och vis. En av hennes finaste sidor är att hon har stöttat mig i jobbet i vått och torrt. Tänk om hon kan träffa någon som passar henne ännu bättre, det är coolt att känna så. Det största man kan göra är att ge en annan människa frihet, säger han.

Det har nu gått drygt två månader sedan Stefan gick ut med att det tidigare paret gått skilda vägar. Nu visar han upp den nya utseendeförändringen som han har genomgått efter skilsmässan från hustrun.

Stefans plötsliga utseendeförändring

Det är på Instagram som Stefan visar upp den stora förändringen. För bara några dagar sedan passade han nämligen på att tatuera in ett nytt konstverk på sin kropp. Och det är inte litet heller. I ett inlägg på Instagram visar han upp den nya tatueringen för sina följare samtidigt som han tackar tatueraren för det fantastiska jobbet.

”Tack för ditt artisteri och sjukt sköna sätt Niki! Jag är sjukt nöjd verkligen och det var ingen gnuggis som du lovade heligt att det inte skulle vara, coolt. Det här gör vi om”, skriver han.

Och Stefan verkar inte vara den enda som är imponerad över vad Niki har åstadkommit. I kommentarsfältet under bilden strömmar det nämligen in hyllningar från följare som älskar det nya konstverket på Stefans kropp.

”Wow! Grymt! Oroligt snyggt”, skriver bland annat en person.

”Wow! Så fin!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs hus

LÄS OCKSÅ: Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens nya tomt

Senaste nytt