Soraya Lavasani hyllas efter intervjun om Paradise hotel i Nyhetsmorgon

Anders Jensen, Soraya Lavasani

I morgonens avsnitt av Nyhetsmorgon intervjuades Anders Jensen, VD för Nent group. Soraya Lavasani var hård och gav sig inte när hon ställde sina frågor. Nu hyllas hon av tittarna för hennes starka journalistiska drag.

Programledarduon Soraya Lavasani och Martin Järborg är återförenade i Nyhetsmorgon efter att Soraya nu kommit tillbaka från sin mammaledighet.

Tillsammans med maken Ralph Olsson har Soraya barnen Bianca och Winston. Winston fyller snart 1 år, så med andra ord var det dags för Soraya att komma tillbaka till jobbet. Den som har hoppat in istället för Soraya under den här tiden är programledaren Maria Forsblom. Hon och Martin har också blivit en omtyckt duo, trots att det ibland riktades kritik mot dem.

LÄS MER: Benjamins vädjan till Bianca efter avslöjandet om Pernilla

Kritiken mot Maria och Martin handlade oftast om att det kunde bli lite för flamsigt när de två höll låda i studion. Däremot har båda berättat att de trivdes i varandras sällskap och Maria beskriver Martin som en väldigt rolig person.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Soraya och Martin är tillbaka i rutan – efter separationen

Men nu är alltså Soraya och Martin tillbaka som en duo i morgonshowen. Sedan Soraya kom tillbaka till jobbet har hon välkomnats med öppna armar och det märks att tittarna saknat henne i rutan. Som vanligt bjuds det på många spännande intervjuer och dagshändelser i Nyhetsmorgon, och så var fallet även i dagens program.

För en tid sedan så kom beslutet att vårens säsong av Paradise hotel kommer pausas, då en deltagare anklagas för att ha brutit mot samtyckeslagen. Men i morse kom beskedet – realitysåpan stoppas helt. Det här innebar givetvis att ämnet behövdes tas upp i Nyhetsmorgon.

Paradise hotel ges ut av Nordic entertainment group (nent group) och dess VD är Anders Jensen. I morgonens program så var han på plats i Nyhetsmorgon-studion och intervjuades av Soraya och Martin.

Tittarnas hyllning till Soraya efter intervjun

Soraya fick då visa prov på hur man intervjuar någon samtidigt som man är opartisk och står fast vid vad som är rätt och fel. Det var flera gånger under intervjun som hon spände blicken i Anders Jensen som behövde ge svar på tal.

Nu har Sorayas insats hyllats något enormt av tv-tittarna, som tycker att hon gjorde ett helt strålande jobb.

”Gud va proffsig, modig, hård och rättvis intervju programledarna hade mot Anders Jensen ang Paradise hotel . Älskar detta tv4! Rätt folk på rätt plats! Soraya Lavasaani och Martin Järborg äger rutan!”, skriver en person och får medhåll från flera andra personer.

Men det finns även personer som tycker att intervjun kunde ha förbättrats en aning och att även mannen hade kunnat få komma till tals.

”Vad tråkigt att inte mannens namn nämndes”, skriver en.

”Blev det fel igen? Kvinnornas namn sägs men inte utförarens......ang PH som tagits bort och inte kommer att visas.”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasanis dolda kamp med Martin Järborg i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasani tvingas avbryta inslaget med doktor Mikael i Nyhetsmorgon

FOTO: TV4

Senaste nytt