LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Simon Sköld visar upp verkliga relationen till Martin Melins dotter Fanny

20 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Simon Sköld & Fanny Melin
Innan Simon Sköld träffade Camilla Läckberg var hon gift med kändispolisen Martin Melin. Nu berättar Simon hur hans relation till Martins dotter Fanny Melin ser ut.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Simon Sköld och deckardrottningen Camilla Läckberg har varit gifta i fyra år och tillsammans har de också dottern Polly. Men innan Simon kom in i Camillas liv var hon gift med kändispolisen Martin Melin. Nu visar Simon upp den verkliga relationen till Martins dotter Fanny Melin.

Så är Camilla Läckberg och Martin Melins relation idag

Camilla och Martin var gifta i fyra år innan de år 2014 bestämde sig för att gå skilda vägar. Under deras tid tillsammans fick de sonen Charlie och idag har de tidigare makarna en fin relation till varandra där de både hörs och ses regelbundet. Men innan Martin träffade Camilla var han gift med tidigare kärleken Christina Melin, och under deras tid tillsammans fick de dottern Fanny.

I början av Camilla och Martins förhållande var Camilla och Christina relation inte helt okomplicerad, men med tiden förändrades det och idag är de också nära vänner. Detta har gjort att Camilla även har fått en fin relation till deras dotter Fanny, och med åren har även Simon kommit henne nära.

Annons

Nu berättar Simon om hur relationen till hans frus exmans dotter ser ut idag.

Simon Sköld om relationen till Fanny Melin

I samband med Fannys 18-årsdag delade han nämligen flera inlägg om henne där han bland annat berättade om deras fina relation.

”Idag är ingen vanlig dag för idag är det Fannys födelsedag 18 år och det känns som igår jag träffade dig för första gången då du bara var en lite tjej på 11 år och ställde frågan "hur lång är du" 10 000 gånger. Jag är 172 om du glömt eller fortfarande undrar! Jag är glad och tacksam att jag får vara en del av ditt liv, och nån form av Bonuspappa till dig Stort Grattis Fanny”, skriver han bland annat under en bild på de två.

Senare under dagen delade han ännu en bild på de två tillsammans där han lite skämtsamt skrev:

”En födelsedagsbild till på Fanny och hon har nog varit en av de som hörts mest när jag gått match, din röst skär igenom rätt bra, samt att hon har avslöjat sin taktik "jag väntar tills de börjar bli tyst, då skriker jag”.

Annons